Βιομηχανία ξύλου ΑΚΡΙΤΑΣ: Η Εβρίτικη εταιρεία συνέχισε την ανοδική πορεία και το 2017

Βιομηχανία ξύλου ΑΚΡΙΤΑΣ: Η Εβρίτικη εταιρεία συνέχισε την ανοδική πορεία και το 2017

Την ανοδική της πορεία συνέχισε και το 2017 που πριν λίγες μέρες μας αποχαιρέτησε, η βιομηχανία ξύλου ΑΚΡΙΤΑΣ. Η Εβρίτικη εταιρεία με το εργοστάσιο στον Προβατώνα, που συμπλήρωσε 40 χρόνια λειτουργίας την προηγούμενη χρονιά, είχε σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών της, ενώ είναι μια από τις έξι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο που έλαβαν και θετική ανταπόκριση για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της από τις τράπεζες.

Η βιομηχανία  επεξεργασίας  ξύλου  ΑΚRITAS, που  συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυσή της, είχε το 2016 σημαντική αύξηση στον κύκλο εργασιών ενώ οι θετικές επιδόσεις συνεχίστηκαν και το 2017.  Τα οικονομικά της  μεγέθη  παρουσιάζουν  σημαντική βελτίωση , όπως αυτά αποτυπώνονται στις  οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2016, μέσω της  αύξησης των πωλήσεων  που επετεύχθη αλλά και του περαιτέρω  περιορισμού του κόστους λειτουργίας.

Η AKRITAS  επενδύοντας  στο καλό brand name της εταιρείας, σε συνδυασμό με την άριστη  ποιότητα και την διαφοροποίηση των προϊόντων της, κατάφερε  σημαντική αύξηση των πωλήσεων της , η οποία προέρχεται τόσο από την Ελλάδα  όσο και από το εξωτερικό.

Ειδικότερα σε ότι αφορά  στην χρήση για το 2016 ,ο κύκλος εργασιών  ανήλθε σε  25.895.841 ευρώ ,παρουσιάζοντας αύξηση κατά 26,65 % σε σχέση με το 2015, ο οποίος ήταν 20.446.691 ευρώ .Η τάση αυτή συνεχίστηκε με την ίδια δυναμική και τους πρώτους μήνες του 2017, όπου οι πωλήσεις εμφανίστηκαν αυξημένες κατά 27%. Η συνολική αύξηση τον περασμένο χρόνο μπορεί δηλαδή να ξεπεράσει αυτή του 2016.

Η εταιρία προσηλωμένη στη συνεχή βελτίωση της απόδοσής της ολοκλήρωσε μία σημαντική επένδυση στους αναμικτήρες κόλλας που αναμένεται να επιταχύνει το χρόνο της παραγωγικής διαδικασίας αλλά και να περιορίσει το κόστος ανάλωσης κόλλας, αποτελέσματα που θα γίνουν αντιληπτά κατά την τρέχουσα  χρήση του 2017.

Σημειώνεται ότι η ΑΚRITAS είναι η μοναδική ελληνική Βιομηχανία Ξύλου παραγωγής μοριοσανίδας η οποία  φέτος συμπληρώνει  40 χρόνια  χρόνια λειτουργίας από την ίδρυσή της.

Προχωράει και σε προσλήψεις προσωπικού

στο εργοστάσιο της στον Έβρο 

Ενδεικτικό της ανοδικής της πορείας είναι και το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο, στα πλαίσια του πλάνου ανάπτυξής της ανακοίνωσε ότι θέλει να προσλάβει εργαζόμενους με πλήρη απασχόληση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στον Προβατώνα Έβρου, αυξάνοντας φυσικά τις θέσεις ερηασίας στο νομό μας.

Συγκεκριμένα αναζητεί τις κάτωθι ειδικότητες:

  • Τεχνολόγους Μηχανολόγους Μηχανικούς -Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Τεχνολόγους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς -Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Οδηγούς κατόχους επαγγελματικού διπλώματος κατηγορίας C, D, C1E και CE
  • Χειριστές μηχανημάτων έργου και ανυψωτικών μηχανημάτων (κλαρκ) και
  • Τεχνίτες γραμμών παραγωγής -απόφοιτοι λυκείου και γνώση Η/Υ.

H εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, καθώς και προοπτικές εξέλιξης σε ένα δημιουργικό περιβάλλον εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στη διεύθυνση:

Σωκράτη Οικονόμου 3

ΤΚ 68100  Αλεξανδρούπολη

ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

info@akritas.gr