Δημοτικός σύμβουλος έπιασε τον σταυρό στις Φέρες (video+φωτό)

Δημοτικός σύμβουλος έπιασε τον σταυρό στις Φέρες (video+φωτό)

Δημοτικός σύμβουλος έπιασε τον σταυρό στις Φέρες, πέφτοντας μαζί με άλλους 19 άνδρες κάθε ηλικίας στα παγωμένα νερά του ποταμού Τσάι, κατά τον λαμπρό εορτασμό των Θεοφανείων στην όμορφη πόλη του Έβρου.

Για τον σταυρό βούτηξαν 20 άνδρες ηιλίας από 7 ετών έως 75 και τον έπιασε ο γυμναστής και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΑΝΑ.Σ.Α Γιάννης Καρυπίδης. Πήρε μάλιστα το χρυσό αναμνηστικό μετάλλιο της Παναγίας Κοσμοσώτειρας, από τον Αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση, που είχε την προνοητικότητα και την σκέψη να ετγοιμάσει μετάλλια συμμετοχής αργυρά σε όλους όσους τήρησαν το έθιμο και τους τα έδωσε, δείχνοντας για μια ακόμη φορά πόσο προγραμματισμένα και οργανωμένα λειτουργεί.  


Οι ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες πάντως βοήθησαν ώστε να συρρεύσει ο κόσμος στις όχθες του ποταμού απ΄όλες τις εκκλησίες της πόλης που ήταν κατάμεστες και να παρακολουθήσει το έθιμο που φέτος είχε τις περισσότερες συμμετοχές και ιδιαίτερη λαμπρότητα προεξάρχοντος του θεοφιλέστατου Αρχιμανδρίτη κ.Πολύκαρπου και ιερέων.

 

Πολλές από τις φωτογραφίες είναι από την προσωπική σελίδα στο facebook της γνωστής και καταξιωμένης δημοσιογράφου κυρίας Μελαχροινής Μαρτίδου από την εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής που βρέθηκε άλλη μια φορά στις Φέρες.

[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*