Με τους Εβρίτες Ολυμπιονίκες Μιχαλεντζάκη, Καρυπίδη πέρασε τα Θεοφάνεια ο βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης

Με τους Εβρίτες Ολυμπιονίκες Μιχαλεντζάκη, Καρυπίδη πέρασε τα Θεοφάνεια ο βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης

Με τους δυο Εβρίτες  Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη, επέλεξε να περάσει την εορτή των Θεοφανείων ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Αναστάσιος Δημοσχάκης, παραθέτοντας τους γεύμα χθες το μεσημέρι στο κορυφαίο εστιατόριο της Αλεξανδρούπολης, το Porto Elia Meat and Fish Restaurant. 

Ο κ.Δημοσχάκης, θέλησε με αυτό τον τρόπο να συγχαρεί, να ευχαριστήσει και να τιμήσει τους δυο κορυφαίους αθλητές μας, που δοξάζουν τον Έβρο και την Ελλάδα σε όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που παίρνουν μέρος, φέρνοντας πολλά μετάλια στην χώρα μας. Όπως έκαναν πρόσφατο στο Παγκόσμιο του Μεξικό, όπου ο Μιχαλεντζάκης κατέκτησε το χρυσό και ο Καρυπίδης δύο αργυρά.
Ο βουλευτής Έβρου, που πολλές φορές έχει συναντηθεί και συζητήσει αλλά και τιμήσει τους δυο σπουδαίους συμπατριώτες μας αθλητές, συνοδεύονταν από την σύζυγο του, ενώ στην παρέα ήταν και ο προπονητής του Καρυπίδη, ο κ.Γιώργος Τυλιγαδάς.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις πρόσφατες διακρίσεις των δύο αθλητών στο Μεξικό, τους στόχους στη συνέχεια και τις διοργανώσεις που θα πάρουν μελλοντικά μέρος και έγινε σε πολύ φιλικό και χαλαρό κλίμα, απολαμβάνοντας τους εκπληκτικούς μεζέδες και τα γευστικότατα πιάτα του Porto Elia Restaurant, με την προσωπική φροντίδα του ιδιοκτήτη του Αντώνη Ματσά. Άλλωστε τόσο ο κ.Δημοσχάκης όσο και οι δυο Ολυμπιονίκες μας, επισκέπτονται συχνά το κορυφαίο εστιατόριο της Αλεξανδρούπολης.