Αλεξανδρούπολη: Ακυρώθηκε η πρόσληψη συνεργάτη του δημάρχου λόγω ασυμβίβαστου. Υπέγραψε νέα σύμβαση μετά την άδεια

Αλεξανδρούπολη: Ακυρώθηκε η πρόσληψη συνεργάτη του δημάρχου λόγω ασυμβίβαστου. Υπέγραψε νέα σύμβαση μετά την άδεια

Προσέλαβε τον Παύλο Μιχαηλίδη του Σάββα ως Ειδικό Συνεργάτη του Δήμου Αλεξανδρούπολης στις 2 Οκτωβρίου 2017, αλλά μετά από τρεις μήνες αναγκάστηκε να τον… απολύσει αναδρομικά λόγω ασυμβίβαστου και τον ξαναπροσέλαβε τελικά στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Όλα αυτά από τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, που υποτίθεται ως νομικός αλλά και έμπειρος σε θέματα δημόσιας διοίκησης μετά από τόσα χρόνια δήμαρχος αλλά και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έπρεπε κανονικά να γνωρίζει τέτοια θέματα. Τελικά ο κ.Μιχαηλίδης(του Σάββα) για να μην γίνονται παρεξηγήσεις, έμεινε στον “αέρα” για το διάστημα των τριών μηνών και φυσικά σε αυτό δεν δικαιούται να εισπράξει ούτε ένα ευρώ.

Αρχικά ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα, που ασκεί καθήκοντα υπεύθυνου Τύπου και Επικοινωνίας του κ.Λαμπάκη, με απόφαση του Δημάρχου προσλήφθηκε σε θέση Ειδικού Συνεργάτη από την από 2-10-2017 με ειδική σύμβαση εργασίας. Διαπιστώθηκε όμως ότι για να μπορεί να εισπράττει τον μισθό του από τον Δήμο και να ασκεί παράλληλα και το επάγγελμα του ασφαλιστή, έπρεπε να ζητήσει ειδική άδεια εξαίρεσης ασυμβίβαστου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης.

Στις 11-12-2017 με απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης κ.Σάββα, εγκρίθηκε το αίτημα του Μιχαηλίδη Παύλου για εξαίρεση του ασυμβίβαστου της άσκησης του λειτουργήματος του Ειδικού Συνεργάτη με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία και την ίδια μέρα υπέγραψε αμέσως τη νέα του σύημβαση ως Ειδικός Συνεργάτης του Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΓΙΑ… ΧΑΡΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ του Σάββα

ΑΚΥΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟΥ

Όπως ξαναγράψαμε, η ειδική άδεια του ασυμβίβαστου που ζήτησε και πήρε από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα και συνηγόρησε ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης, είναι απόλυτα νόμιμη. Κάποιιοι βέβαια θέτουν το γνωστό ερώτημα: “Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό”;

Πολύ φασαρία και μπέρδεμα πάντως για την πρόσληψη ενός Ειδικού Συνεργάτη σε θέματα Τύπου και Επικοινωνίας, που μέχρι τώρα περισσότερο εκθέτει τον κ.Λαμπάκη, παρά τον βοηθάει με τις συμβουλές και τις εισηγήσεις του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*