Α.Ε.Διδυμοτείχου: Απέκτησε τον επιθετικό Σιμτσάκη. Παρελθόν Γκιντίδης και Δολαπτσόπουλος

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Απέκτησε τον επιθετικό Σιμτσάκη. Παρελθόν Γκιντίδης και Δολαπτσόπουλος

Ο επιθετικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σταύρος Σιμτσάκης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της Α.Ε.Διδυμοτείχου για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η οποία  ανακοιν΄βθηκε χθεςτο βράδυ.

Ο 25χρονος υψηλόσωμος  επιθετικός αγωνιζόταν τον τελευταίο 1,5 χρόνο στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στα τμήματα υποδομής του Α.Ο.Ξάνθης αλλά και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ελβετικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου για την μεταγραφή αυτή αναφέρει: “Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου (13/2/92) ποδοσφαιριστή Σταύρου Σιμτσάκη. Με την ίδια ευκολία και στα δυο πόδια ο Σταύρος καλύπτει την θέση του επιτελικού μέσου και του Σέντερ φορ. Έχοντας ξεκινήσει στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθη όπου και αγωνίστηκε 4 χρόνια με 59 συμμετοχές και 18 γκολ στην συνέχεια έκανε το μεγάλο άλμα στο εξωτερικό και στο ελβετικό πρωτάθλημα όπου παρέμεινε 3 χρόνια με 72 συμμετοχές και 32 γκολ.

Τον τελευταίο 1,5 χρόνο αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ευχαριστούμε την διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την συμβολή της στην πραγματοποίηση της μεταγραφής . Σταύρο καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Διδυμοτείχου”.

Λύθηκε η συνεργασία με Γκιντίδη, Δολαπτσόπουλο

Στο μεταξύ το βράδυ της Δευτέρας η ομάδα του Διδυμοτείχου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με δύο παίκτες που βρέθηκαν το τελευταίο εξάμηνο στην ομάδα, αφού εντάχθηκαν το καλοκαίρι στο δυναμικό της. Ο λόγος για τον αμυντικό Κώστα Γκιντίδη που σύμφωνα με πληροφορίες οδεύει προς ομάδα των Αθηνών και για τον λόγο αυτόν βρέθηκε εκτός αποστολής και στο ματς του Παραλιμνίου και τον Σωκράτη Δολαπτσόπουλο, φοιτητή στην Ορεστιάδα, που είχε αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμός.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν οι ποδοσφαιριστές Κωσταντινος Γκιντίδης και Σωκρατης Δολαπτσοπουλος, τους ευχαριστούμε για όλα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της ΑΕΔ.