Ο Αλεξανδρουπολίτης Νενεδάκης που διόρισαν στη διοίκηση της ΕΒΖ γιατί είναι “εξαφανισμένος”;

Ο Αλεξανδρουπολίτης Νενεδάκης που διόρισαν στη διοίκηση της ΕΒΖ γιατί είναι “εξαφανισμένος”;

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι απλήρωτοι τευτλοπαραγωγοί διαμαρτύρονται έντονα και βρίσκονται στα… κάγκελα ετοιμάζοντας δυναμικές κινητοποιήσεις, οι εργαζόμενοι επίσης σε αναβρασμό μια και επίκεινται μειώσεις μισθών, τα τεύτλα στην Ορεστιάδα σαπίζουν στα χωράφια και ο διορισμένος απ’ τον Έβρο στη διοίκηση της ΕΒΖ Γιάννης Νενεδάκης, είναι “εξαφανισμένος”.

Βλέπουμε και ακούμε τα άλλα δυο Εκτελεστικά Μέλη της Διοίκησης, δηλαδή αυτά που λόγω του συγκεκριμένου ρόλου πρέπει να ασχολούνται με τα καθημερινά προβλήματα της εταιρείας, τον Πρόεδρο Παναγιώτη Αλεξάκη να κάνει δηλώσεις ή να παρέχει διαβεβαιώσεις στους αγρότες και τους εργαζόμενους, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Παναγιώτη Καραχάλιο επίσης να συναντάει τους εξαγριωμένους τευτλοπαραγωγούς και τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους. Το τρίτο Εκτελεστικό Μέλος της ΕΒΖ, ο κ.Νενεδάκης από την Αλεξανδρούπολη που είναι; Τον μισθό του ως μέλος του Δ.Σ προφανώς τον εισπράττει κανονικά.

Ως μοναδικός στη διοίκηση από το νομό Έβρου, γιατί δεν πηγαίνει στην Ορεστιάδα να μιλήσει στους τευτλοπαραγωγούς, που ακόμα δεν έχουν πληρωθεί την σοδειά που παρέδωσαν το 2017; Να πάρει θέση τί θα γίνει με τα ασυγκόμιστα τεύτλα χιλιάδων στρεμμάτων και χιλιάδων τόνων που σαπίζουν στα χωράφια; Που βρίσκεται αλήθεια κρυμμένο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, που με αυτή και μόνο την ιδιότητα ουσιαστικά διορίστηκε από την Κυβέρνηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΒΖ και με παρέμβαση όπως λένε οι πληροφορίες κυβερνητικού βουλευτή του Έβρου; Κάποιοι συνάδερφοι που τον αποθέωναν στα τοπικά ΜΜΕ και τώρα… κόπτονται για τους απλήρωτους αγρότες, γιατί δεν αναφέρουν καν το όνομα του;

Αλήθεια, με ποιά κριτήρια και γνώσεις, πέρα από την κομματική ιδιότητα, διορίστηκε σε μια τόσο υπεύθυνη θέση και μάλιστα εταιρείας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα; Ιδιοκτήτης απλά του parking στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης ήταν. Εκεί όπου έχει γίνει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ που αναδείξαμε με την αναδρομική μείωση του μισθώματος και την απ ευθείας ανάθεση για άλλα 4 χρόνια της χρήσης του συγκεκριμένου χώρου. Ποιά γνώση έχει στο θέμα της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και επιλέχθηκε ως Εκτελεστικό Μέλος της διοίκησης; Πριν το parking απ’ ότι γνωρίζουμε ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου.

 

Οι τευτλοπαραγωγοί της Ορεστιάδας πάντως περιμένουν από αυτόν και την υπόλοιπη διοίκηση της εταιρείας, αλλά και την βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Νατάσα Γκαρά που κατάγεται από την πόλη και τους έδινε επίσης διαβεβαιώσεις, συγκεκριμένες απαντήσεις στα “καυτά” ερωτήματα τους. Πότε θα πληρωθούν και θα σταματήσει η κοροϊδία και το δούλεμα. Γιατί η υπομονή τους όπως είπαν και στην χθεσινή συνάντηση με τον κ.Καραχάλιο, έχει εξαντληθεί.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*