Παραμένει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ ο Μυτιλινός, για τις… υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης

Παραμένει Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ ο Μυτιλινός, για τις… υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης

Από τα τέλη του 2017 ο Ευάγγελος Μυτηλινός έπαψε να είναι πλέον Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης(ΔΕΥΑΑ) και την θέση του πήρε από 1η Ιανουαρίου ο Γιώργος Ουζουνίδης, αλλά φαίνεται ότι εκτός από τις… καρδιές μας όπου παραμένει πάντα Πρόεδρος, το ίδιο ισχύει και για τις υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ την ερχόμενη Δευτέρα που στάλθηκε, όπως βλέπετε στους Προέσδρους Επιχειρήσεων του Δήμου εκτός του Προέδρου της ΤΙΕΔΑ Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη, απευθύνεται και στον κ.Βαγγέλη Μυτιληνό.

Φαίνεται ότι εκτός από εμάς εδώ στο Evros-news.gr, που θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ, είναι και στο μυαλό των αρμόδιων υπαλλήλων για πάντα Πρόεδρος. Τί να κάνει άλλωστε ο “διάδοχος” του Ουζουνίδης μπροστά σε τόσο μεγάλο έργο που πραγματοποίησε και διαφημίζει συνέχεια με συνεντεύξεις του ο κ.Μυτιληνός;

Εδώ μέχρι και την τελευταία ημέρα της Προεδρίας του, 29 Δεκεμβρίου όταν ο κόσμος ετοιμαζόταν να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά, αυτός ήταν εκεί, συνεπής στα καθήκοντα του και έκανεαπευθείας αναθέσεις 50.000 ευρώ για έργα. Λίγες μέρες νωρίτερα, φρόντισενα φέρει θέμα εκτός ημερησίας συζήτησης για την κατάθεση 1 εκατ. ευρώ σε συστημικές τράπεζες και όχι στη Συνεταιριστική Έβρου που έδωσε μεγαλύτερο επιτόκιο. Που θα βρει άλλον τέτοιο “δουλευαρά¨ Πρόεδρο η ΔΕΥΑΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκτελεστικής