Αδίστακτοι ληστές, μπήκαν σε σπίτι στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, ακινητοποίησαν βίαια 34χρονη και την έκλεψαν

Αδίστακτοι ληστές, μπήκαν σε σπίτι στο Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, ακινητοποίησαν βίαια 34χρονη και την έκλεψαν

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στον Έβρο, για τον εντοπισμό τριών αδίστακτων δραστών, οι οποίοι χθες βράδι γύρω στις 8.30′ έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισέβαλλαν σε σπίτι στο χωριό Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, με βίαιο τρόπο ακινητοποίησαν μια 34χρονη που βρισκόταν μόνη της στο σπίτι και αφού έκλεψαν χρυσαφικά εξαφανίστηκαν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, οι τρεις δράστες δεν μιλούσαν ελληνικά όπως είπε στους αστυνομικούς η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και πιθανόν να ήταν Βούλγαροι. Ο σύζυγος της που είναι στρατιωτικός αλλά κατάγεται από το χωριό δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την στιγμή, ούτε κανένας γείτοντας αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί του Διδυμοτείχου αλλά και ολόκληρου του νομού διεξάγουν επιστάμενες έρευνες σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε “για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι την 11-1-2018 βραδινές ώρες, σε χωριό του Έβρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στην οικία 34χρονης ημεδαπής, όπου αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρυσαφικά, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση”.