Ο ρομαντικός γάμος της Ραφαέλλας και του Κώστα στην Αλεξανδρούπολη σε αθηναϊκό site

Ο ρομαντικός γάμος της Ραφαέλλας και του Κώστα στην Αλεξανδρούπολη σε αθηναϊκό site

Ένας ρομαντικός γάμος που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, της Ραφαέλλας και του Κώστα, δυο νέων ανθρώπων της πόλης, παρουσιάζεται από τo αθηναϊκό site EVER AFTER.gr, που δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει το LOVE4WEDDINGS και δημοσιεύει πανέμορφους γάμους και βαπτίσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο κείμενο κυριαρχούν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες των νεόνυμφων που είναι του κορυφαίου και καταξιωμένου φωτογράφου της Αλεξανδρούπολης Δημήτρη Αλεξούδη(Alexoudis Photography).

Η Ραφαέλλα και ο Κώστας είχαν ένα νεανικό και fun-loving γάμο όπως ακριβώς τους ταιριάζει! Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μια καλοκαιρινή μέρα, με τη συνοδεία της οικογένειάς του και πολλών αγαπημένων φίλων. Ο γάμος τους ακολουθούσε ένα ρομαντικό στυλ με γήινα χρώματα και λουλούδια σε λευκές και απαλές ροζ αποχρώσεις και την οργάνωση του γάμου επιμελήθηκαν μόνοι τους ο γαμπρός και η νύφη. Enjoy this beautiful wedding!

romantic-wedding-alexandroupoli-_1
romantic-wedding-alexandroupoli-_2

«Γνωριστήκαμε πριν από 3 χρόνια, το καλοκαίρι σε μια παραλία. Η πρόταση γάμου έγινε μετά τις πρώτες μας γιορτές του Πάσχα. Ανήμερα της γιορτής μου, γυρνώντας στο σπίτι μας μετά από ρομαντικό δείπνο, με περίμενε μια μεγάλη έκπληξη… ένα μπουκέτο από λουλούδια και πάνω ένα μεγάλο μονόπετρο», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.

romantic-wedding-alexandroupoli-_3x
romantic-wedding-alexandroupoli-_5
romantic-wedding-alexandroupoli-_8
romantic-wedding-alexandroupoli-_9Α
romantic-wedding-alexandroupoli-_10

«Παντρευτήκαμε στις 15 Ιουλίου στον Άγιο Κυπριανό Αλεξανδρούπολης… Το στυλ του γάμου μας ήταν ρομαντικό. Προτιμήσαμε γήινα χρώματα. Επιλέξαμε να κυριαρχεί το λευκό με λίγες πινελιές απο το χρώμα της άμμου. Η νυφική μου ανθοδέσμη είχε λευκές παιώνιες με ροζ απαλό, τριανταφυλλάκια και αστίμπλ, που την έκανε να ξεχωρίζει.»

romantic-wedding-alexandroupoli-_16
romantic-wedding-alexandroupoli-_17
romantic-wedding-alexandroupoli-_22
romantic-wedding-alexandroupoli-_23
romantic-wedding-alexandroupoli-_23x

«Η πιο αγαπημένη στιγμή ήταν όταν την ώρα του μυστηρίου γύρισε και μου ψιθύρισε κάτι μοναδικό στο αυτί», μας είπε η νύφη.

romantic-wedding-alexandroupoli-_26
romantic-wedding-alexandroupoli-_29
romantic-wedding-alexandroupoli-_29x
romantic-wedding-alexandroupoli-_30

«Την οργάνωση του γάμου μας την επιμεληθήκαμε οι δυο μας. Ξέραμε ακριβώς πώς θέλαμε να είναι και επιλέξαμε να συνεργαστούμε με επαγγελματίες που μας ενέπνευσαν εμπιστοσύνη και έκαναν πραγματικότητα το όνειρό μας.»

romantic-wedding-alexandroupoli-_30x
romantic-wedding-alexandroupoli-_32
romantic-wedding-alexandroupoli-_33
romantic-wedding-alexandroupoli-_33x

«Η συμβουλή που θα έδινα σε μια νύφη που σχεδιάζει τώρα το γάμο της είναι να μην έχει καθόλου άγχος και να ζήσει την κάθε στίγμη από εκείνην την ημέρα όπως εγώ!»

romantic-wedding-alexandroupoli-_34
romantic-wedding-alexandroupoli-_35

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*