Σε εποχές κρίσης, 1.650 μικτά το μήνα για τον Ειδικό Συνεργάτη του Λαμπάκη

Σε εποχές κρίσης, 1.650 μικτά το μήνα για τον Ειδικό Συνεργάτη του Λαμπάκη

Λεφτά υπάρχουν στον δήμο Αλεξανδρούπολης και μάλιστα σε εποχές οικονομικής κρίσης, όπως φαίνεται και από τις αποδοχές του νέου Ειδικού Συνεργάτη για θέματα Τύπου και Επικοινωνίας του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη. Γύρω στα 1.650 μικτά τον μήνα θα εισπράττει ο κ.Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα.

Την στιγμή που η Κυβέρνηση με τα ειδικά μισθολόγια μειώνει τους μισθούς στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών, λιμενικών, που αρκετοί ιδιωτικοί υπάλληλοι  και μάλιστα απόφοιτοι Πανεπιστημίου είναι υποχρεωμένοι να εργάζονται για 350 με 400 ευρώ, ο Ειδικός Συνεργάτης του κ.Λαμπάκη θα εισπράττει πάνω από 1.000 ευρώ το μήνα καθαρά, ενώ θα μπορεί παράλληλα να ασκεί και το επάγγελμα του ασφαλιστή. Βλέπετε, με αίτηση υπέβαλλε ο ίδιος προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης (όπως του δίνει το δικαίωμα ο νόμος) και συνηγόρησε θερμά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, εξαιρέθηκε απ’ το ασυμβίβαστο που υπάρχει για τους Ειδικούς Συνεργάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Ακυρώθηκε η πρόσληψη συνεργάτη του δημάρχου λόγω ασυμβίβαστου. Υπέγραψε νέα σύμβαση μετά την άδεια

Πως μετά να μην… ειρωνεύεται στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο κ.Μιχαηλίδης, όταν το Evros-news.gr αναφέρεται σε αυτόν, γράφοντας ότι καθυστερήσαμε να δημοσιεύσουμε την επαναπρόσληψη του στις 11 Δεκεμβρίου;  Να παίρνει πάντως τόσο χρήματα και να μην διαβάζει ούτε τις δυο τοπικές εφημερίδες, αφήνοντας τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να εκτίθεται τόσο άσχημα, όπως έγινε πρόσφατα με την περίπτωση της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, μάλλον… κορόιδο τον έπιασε τον κ.Λαμπάκη.

Με βάση λοιπόν το έγγραφο της ΔΙΑΥΓΕΙΑ που δημοσιεύουμε και έχει θέμα: Αποδοχές ειδικού συνεργάτη από 11/12/2017 έως 31/12/2017, ο Παύλος Μιχαηλίδης του Σάββα για 20 μέρες τον Δεκέμβριο θα κοστίσει συνολικά στους δημότες της Αλεξανδρούπολης 1.101,58 ευρώ. Από αυτά οι Κρατήσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία είναι 417,28 ευρώ και το Πληρωτέο που εισπράττει 684,30.  Αν προστεθούν και οι αποδοχές άλλων 10 ημερών, τότε τα καθαρά που βάζει ο ίδιος στην τσέπη ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ κ.Παύλου Μιχαηλίδη του Σάββα

ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΜΠΑΚΗ

Υ.Γ: Ο Γιωργάκης Παπανδρέου έκανε το μεγάλο “έγκλημα” βάζοντας την Ελλάδα στο Μνημόνιο, αν και σημαντικές ευθύνες έχει ασφαλώς και η Κυβέρνηση της Ν.Δ με τον Κώστα Καραμανλή Πρωθυπουργό που άφησε την κατάσταση να εκτροχιαστεί δημοσιονομικά, αλλά έκανε κάτι πολύ σπουδαίο. Καθιέρωσε την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, όπου δημοσιεύονται πλέον τα περισσότερα απ’ όσα συμβαίνουν στο Κράτος και έτσι μπορούμε και εμείς τα ΜΜΕ να δημοσιεύουμε πράγματα που πρέπει να μαθαίνει ο κόσμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζήτησε εξαίρεση ασυμβίβαστου Ειδικός Συνεργάτης του Λαμπάκη. Θα ασκεί συγχρόνως το επάγγελμα του!!!