Υπουργείο Ναυτιλίας: Τις επόμενες 15 μέρες θα δρομολογηθεί το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στην Σαμοθράκη

Υπουργείο Ναυτιλίας: Τις επόμενες 15 μέρες θα δρομολογηθεί το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στην Σαμοθράκη

Την διαβεβαίωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ξεπεραστολυν οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και θα δρομολογηθεί το ΣΑΟΝΗΣΟΣ στην γραμμη Σαμοθράκη-Αεξανδρούπολη που είναι έτοιμο και περιμένει στο λιμάνι, μετέφερε ο δήμαρχος του νησιού Αθανάσιος Βίτσας στην σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής.

Κατόπιν αυτού, η εταιρεία SAOS Ferries με σημερινή της ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι  αναβάλλει για άλη μια βδομάδα την ακινησία του ΣΑΟΣ ΙΙ ανταποκρινόμενη στο αίτημα του δήμου για να μην μείνει αποκομμένο από συγκοινωνία το νησί  με τον Έβρο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: “Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαμοθράκης συζητήθηκε ως πρώτο το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης. Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης μετέφερε τη διαβεβαίωση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την οριστική επίλυση του προβλήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ εντός των επόμενων 15 ημερών. Παράλληλα για να μη διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική ζωή του νησιού, υπέβαλε αίτημα προς την εταιρεία μας για την παράταση των δρομολογίων και την αναβολή της προγραμματισμένης ακινησίας του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ.

H SAOS FERRIES ανταποκρινόμενη στο παραπάνω αίτημα, ανέλαβε εκ νέου τον κίνδυνο της αναβολής της προγραμματισμένης από τα εξιδεικευμένα συνεργεία γενικής επισκευής των μηχανών του και υπέβαλε αίτημα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για αναβολή της ακινησίας και παράταση των δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ

Κατόπιν της εγκρίσεως του Υπουργείου το πρόγραμμα δρομολογίων από 15 Ιανουαρίου έως και 21 Ιανουαρίου 2018 είναι το παρακάτω:

Δρομολόγια Ε/Γ – Ο/Γ ΣΑΟΣ ΙΙ

Από 15/01/2018 έως 21/01/2018

  ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 14:00 18:00
ΤΡΙΤΗ 11:00
ΤΕΤΑΡΤΗ 14:30 08:00
ΠΕΜΠΤΗ 14:30 07:00
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15:30 12:30, 18:30
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12:30 17:00

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*