Κραυγή αγωνίας από το Τρίγωνο για την κατάργηση των δυο δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κραυγή αγωνίας από το Τρίγωνο για την κατάργηση των δυο δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έντονες είναι οι αντιδράσεις στον βόρειο Έβρο και ιδιαίτερα στο Τρίγωνο, για την κατάργηση των δύο δρομολογίων του Intercity από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που απαξιώνει και απομονώνει ακόμα περισσότερο την εθνικά ευαίσθητη περιοχή.

Μετά τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη που έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον διευθύνοντα σύ,βουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.Τσαλίδη για την κατάργηση των δυο δρομολογίων και την δημοτική σύμβουλο Μαρία Γκουγκουσκίδου, έρχεται η κραυγή αγωνίας ενός κατοίκου του Τριγώνου, ενός ενεργού πολίτη από τον ακριτικό Δίλοφο, του Σάκη Τσομπανίδη, ο οποίος αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη απαράδεκτη απόφαση που πλήττει σε τεράστιο βαθμό της περιοχή.

Όπως έγραψε στην σελίδα “ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΑΣ” στο facebook: “Θα ήθελα να αναφερθώ στην απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να καταργήσει το πρωινό δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας από τα Δίκαια για την Αλεξανδρούπολη, αλλά και για το τελευταίο βραδινό δρομολόγιο από την Αλεξανδρούπολη για τα Δίκαια Τριγώνου και πόσο σημαντικό ηταν για τους κατοίκους στο βόρειο Έβρο και ειδικά για τους ασθενέστερους οικονομικά αφού με μόνο 5 ευρώ από Δίκαια ταξίδευαν στην Αλεξανδρούπολη !!

Παρότι αναχωρούσε στις 4:15 το πρωί και έφτανε στην Αλεξανδρούπολη 6:30 είχαν ολη τη μέρα στη διάθεσή τους να τελειώσουν τις δουλειές τους οπως σε υπηρεσίες σε γιατρούς και στο νοσοκομείο για εξετάσεις !!
Αλλά και τους καλοκαιρινούς μήνες να απολαύσουν για λίγες ώρες τη θάλασσα και να επιστρέψουν με το τελευταίο δρομολόγιο που αναχωρούσε γύρω στις 10:30 το βράδυ.


Αλλά όπως επίσης και για αυτούς που ήθελαν να ταξιδέψουν από Ορεστιάδα και Διδυμότειχο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη φοιτητές στρατιωτικοί και πολλοί άλλοι που πλέον θα έχουν πρόβλημα και στην επιστροφή τους αφού το ταξίδι τους θα τελειώνει στην Αλεξανδρούπολη !!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*