Σάκης Γκακίδης: Αιδώς Αργείοι… Δεν πείθουν κανέναν οι δικαιολογίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σάκης Γκακίδης: Αιδώς Αργείοι… Δεν πείθουν κανέναν οι δικαιολογίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Άλλη μια παρέμβαση για την αδιανόητη απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να διακόψει τα δυο δρομολόγια της αμαξοστοιχίας Intercity από και προς τα Δίκαια πρωί και βράδυ, με τερματισμό στην Αλεξανδρούπολη, είχαμε από τον Αθανάσιο Γκακίδη.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Ορεστιάδας, αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ του Evros-news.gr και έγραψε στην προσωπική του σελίδα:

“Αἰδώς Ἀργεῖοι…
Για να τελειώνει το παραμύθι περί έλλειψης προσωπικού και λοιπών δικαιολογιών που δεν πείθουν κανέναν μας στον Έβρο, καταθέτω τα παρακάτω σχετικά με την απόφαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ περί διακοπής των δρομολογίων της στον κεντρικό και βόρειο Έβρο:
1.Προκηρύσσουν συνεχώς θέσεις εργασίας για ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με την τελευταία προκήρυξη να αναφέρει πρόσληψη 60 μηχανοδηγών.
https://www.dikaiologitika.gr/…/nees-theseis-ergasias-meso-…


2. Η ετήσια επιδότηση των 50 εκατ. ευρώ για την εκτέλεση των άγονων δρομολογίων (αποτελούν «προίκα» για τον ιδιώτη επενδυτή). Οπότε η δικαιολογία περί χρηματοδότησης καταρρίπτεται τουλάχιστον ως το 2019.
3. Όλες αυτές οι εξαγγελίες περί ανάπτυξης του Νομού, σίγουρα δεν ξεκινούν με βάση την υποβάθμιση ή ακύρωση δρομολογίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και με την περιοχή αποκλεισμένη και λόγω του οδικού δικτύου που την εξυπηρετεί. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος σώφρων επενδυτής που θα επιλέξει τον Βόρειο Έβρο ως τόπο επένδυσης, δεδομένων των συνθηκών που δημιουργούνται καθημερινά με αποφάσεις σαν και αυτή.