Εισηγήσεις και προτροπές στο Βαγγέλη Ρούφο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Εισηγήσεις και προτροπές στο Βαγγέλη Ρούφο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Όσο περνάει ο καιρός, έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερες ειδήσεις για τις επόμενες δημοτικές εκλογές και τους πιθανούς υποψήφιους για τον δήμο Αλεξανδρούπολης. Το νέο όνομα που προστέθηκε μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, είναι σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτό του Βαγγέλη Ρούφου.

Ο κ.Ρούφος, πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στην Αλεξανδρούπολη, εκπαιδευτικός και ιδιοκτήτης φροντιστηρίων, ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2015 και τηρουμένων των αναλογιών είχε ικανοποιητική παρουσία αν και ήρθε τέταρτος πίσω από τους Δημοσχάκη, Γεροντόπουλο και Δερμεντζόπουλο, θέτοντας για πρώτη φορά υποψηφιότητα. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων του τον συγκέντρωσε μάλιστα στην περιοχή του δήμου Αλεξανδρούπολης, όπου τον γνωρίζει πολύ καλά ο κόσμος.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι δέχεται τον τελευταίο καιρό εισηγήσεις και προτροπές από φίλους του και γνωστούς, σύμφωνα με κάποιους και πιέσεις, να σκεφθεί το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αν τελικά δεν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο ίδιος αυτό θέλει και έχει ως προτεραιότητα, αλλά επειδή τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα είναι “ανοιχτά” και κανένας δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρος, τον προτρέπουν να σκεφθεί τη διεκδίκηση του δήμου.

Άλλωστε είναι ενεργός πολίτης, ζει και εργάζεται έχοντας μια πετυχημένη επαγγελματική δραστηριότητα εδώ και χρόνια στην Αλεξανδρούπολη, οπότε γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τα θέματα της. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που κάνει παρεμβάσεις για ζητήματα της πόλης, κυρίως μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν διστάζει να κάνει κριτική στο νυν δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, όταν κρίνει πως παίρνει λανθασμένες αποφάσεις ή δεν επιλύει προβλήματα.

Το θέμα λοιπόν σίγουρα παραμένει “ανοιχτό” και το όνομα του Βαγγέλη Ρούφου θα πρέπει να είναι υπόψη όσων κάνουν αναλύσεις για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τους υποψήφιους της Αλεξανδρούπολης.