Λαμπάκης: “Σκεφτόμουν να πεζοδρομήσω και την… Λεωφόρο Δημοκρατίας, αλλά υποχώρησα”

Λαμπάκης: “Σκεφτόμουν να πεζοδρομήσω και την… Λεωφόρο Δημοκρατίας, αλλά υποχώρησα”

Η πεζοδρόμηση της οδού Κύπρου μπορεί να προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στην Αλεξανδρούπολη, να εξέφρασαν την έντονη αντίρρηση τους ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Χρήστος Δούκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, οι καταστηματάρχες, οι επαγγελματίες και οι πολίτες της Αλεξανδρούπολης, αλλά ο δήμαρχος της πόλης Βαγγέλης Λαμπάκης είναι ανένδοτος. Δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει στην πεζοδρόμηση όλου του ιστορικού κέντρου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS 94.2 και τον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, τόνισε ότι κάποια στιγμή σκέφθηκε να πεζοδρομήσει μέχρι και την κεντρική λεωφόρο Αλεξανδρούπολης, την Λεωφόρο Δημοκρατίας, μια και το είχε στο προεκλογικό του πρόγραμμα, αλλά… έκανε την χάρη στους πολίτες και υποχώρησε. “Σκεπτόμουνα να πεζοδρομήσω και την Λεωφόρο Δημοκρατίας. Έχω όμως υποχωρήσει αρκετά”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε επίσης ότι: «Είμαι αποφασισμένος να σπάσω αβγά, αν θέλουμε να κάνουμε ομελέτα». Μέχρι τώρα πάντως σπάει τα νεύρα των κατοίκων της Αλεξανδρούπολης, που ταλαιπωρούνται αφάνταστα από τις εμμονές του κ.Λαμπάκη και θα γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα με την σχεδιαζόμενη πεζοδρόμηση της παραλιακής αλλά και των υπόλοιπων δρόμων. Όπως είπε άλλωστε στην ίδια συνέντευξη αναλύοντας τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την πεζοδρόμηση όλων των δρόμων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, από την οδό Κουντουριώτου μέχρι την Ζαρίφειο Ακαδημία, είναι πεπεισμένος ότι οι αντιδράσεις των διαφωνούντων θα ακυρωθούν όταν διαπιστώσουν την λειτουργικότητα των ολοκληρωμένων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Πηγή: statusradio.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*