Αλεξανδρούπολη. Η θάλασσα ξέβρασε νεκρό γουρούνι που έγινε εστία μόλυνσης σαπίζοντας, αλλά ο δήμος αδιαφορεί

Αλεξανδρούπολη. Η θάλασσα ξέβρασε νεκρό γουρούνι που έγινε εστία μόλυνσης σαπίζοντας, αλλά ο δήμος αδιαφορεί

Ένα νεκρό γουρούνι ξέβρασε η θάλασσα εδώ και τέσσερις ημέρες στην παραλία που βρίσκεται κοντά στο δημοτικό αναψυκτήριο “Αργώ” και αποτελεί εστία μόλυνσης σαπίζοντας, αλλά παρ’ ότι οι κάτοικοι έχουν ενημερώσει τις υπηρεσίες του δήμου Αλεξανδρούπολης να το μαζέψουν, αυτές αδιαφορούν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που μας έγιναν από πολίτες οι οποίοι μας έστειλαν και τις φωτογραφίες, ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστος Ζιώγας, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια. Παράλληλα, ο συγκεκριμένος χώρος είναι όπως βλέπετε γεμάτος σκουπίδια και αποτελεί εστία μόλυνσης, σε ένα από τα κεντρικά σημεία της παραλιακής ζώνης και δίπλα στο δημοτικό αναψυκτήριο απ’ το οποίο ο δήμος έχει έσοδα νοικιάζοντας το.

Όλη αυτή η κατάσταση μάλιστα σχολιάζεται πολύ αρνητικά όχι μόνο από τους διερχόμενους Αλεξανδρουπολίτες που αντικρύζουν το νεκρό γουρούνι να σαπίζει και να βρωμάει έντονα, αλλά και από επισκέπτες, κυρίως Τούρκους, οι οποίοι έρχονται στην πόλη. Καλές οι μεγαλόστομες διακηρύξεις του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη, στις οποίες έχει επιδοθεί μάλιστα και πάλι τελευταία με μπαράζ ραδιοφωνικών συνεντεύξεων, αλλά μήπως πρέπει να δοθούν επιτέλους λύσεις σε παρόμοια προβλήματα καθημερινότητας που δεν αμαυρώνουν την “εικόνα” της πόλης;

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*