Λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με μισό εισιτήριο από το ΚΤΕΛ Έβρου

Λεωφορεία για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης με μισό εισιτήριο από το ΚΤΕΛ Έβρου

Κάποιοι στον Έβρο, όπως ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης μπορεί να είναι εναντίον του συλλαλητηρίου που οργανώνεται την Κυριακή 21 Ιανουαίρου στη Θεσσαλονίκη υπέρ της Μακεδονίας, αλλά υπάρχουν και αυτοί που κάνουν ότι μπορούν να διευκολύνουν όποιους θέλουν να μεταβούν εκεί. Όπως το ΚΤΕΛ Έβρου.

Όπως είπε χθες ο Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Έβρου Σταμάτης Ντούμπας στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό, θα υπάρχουν δυο δρομολόγια του ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ στις 8 το πρωί και λίγο αργότερα στις 10 το πρωί επίσης αναχώρηση, τα οποία θα είναι για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Όσοι ταξιδέψουν, με την προϋπόθεση ότι θα επιστρέψουν φυσικά την ίδια μέρα στην Αλεξανδρούπολη, θα έχουν 50% έκπτωση. Δηλαδή θα πληρώσουν μισό εισιτήριο.

Με συμβολικό εισιτήριο 10 ευρώ

βάζει λεωφορεία και το ΚΤΕΛ Κομοτηνής

Την πρωτοβουλία να συνδράμει με συμβολικό εισιτήριο στην κινητοποίηση των κατοίκων της Ροδόπης ενόψει του συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21/1 για το όνομα των Σκοπίων, πήρε το ΚΤΕΛ Κομοτηνής.

“Το ΚΤΕΛ Ροδόπης ευαισθητοποιημένο στο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, και αντιλαμβανόμενο την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας, ορίζει το εισιτήριο για τη μετάβαση στη Θεσσαλονίκη και επιστροφή στην Κομοτηνή, στα 10 ευρώ”


Η αναχώρηση από το αμαξοστάσιο του ΚΤΕΛ έχει οριστεί στις 9 το πρωί. Για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα εκδοτήρια (2531022912), ώστε να προγραμματιστεί ο αριθμός των λεωφορείων που θα κινηθούν.