Eπιστρέφει το The Mindspark στην Αλεξανδρούπολη στις 28 & 29 Απριλίου

Eπιστρέφει το The Mindspark στην Αλεξανδρούπολη στις 28 & 29 Απριλίου

Eπιστρέφει διευρυμένο στις 28 Απριλίου 2018 στην Αλεξανδρούπολη, το μεγαλύτερο event για το Μάρκετινγκ τη δημιουργικότητα και την καινοτόμο σκέψη.

Πλέον της εκδήλωσης, τον Απρίλιο του 2018, 40 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ξεχωριστή μέρα, με τρία masterclass από τους διακεκριμένους εισηγητές. Η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί σε τρείς περιόδους, ηλεκτρονικά και από τα σημεία φυσικής διάθεσης της Viva.gr όπως περιγράφεται παρακάτω (Έκδοση Εισιτήριων).

Πέντε παγκοσμίου φήμης διαμορφωτές σκέψης και διακεκριμένοι επαγγελματίες, σε προσκαλούν να εξερευνήσεις μαζί τους τα μυστικά της συμπεριφορικής επιρροής, της ηγεσίας, του Mobile Marketing και του Αθωνικού Μάνατζμεντ. Ένα καταιγιστικό «Διήμερο» γνώσης, έμπνευσης, ανακάλυψης και ατομικής εξέλιξης.

Ο Professor French αναφέρει ότι «Ζούμε σε μια κοινωνία όπου αυτοί που ακούν περισσότερο και καλύτερα κερδίζουν». Αν ανήκεις στο κοινό του Mindspark θα ακούσεις, θα προβληματιστείς, θα αναγνωρίσεις, θα αμφισβητήσεις, θα απομυθοποιήσεις και θα χτίσεις μια νέα πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα στην οποία εσύ είσαι ο πρωταγωνιστής και κρατάς την ατομική σου επιτυχία. Θα γκρεμίσεις παλιά στερεότυπα και θα αναγνωρίσεις το πραγματικό δυναμικό σου.

Θα ζήσεις 12 ώρες,  3 ενότητες, 3 Masterclass όπου θα εξερευνήσεις νέα πεδία,  θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις ερωτήματα και να ανταλλάξεις απόψεις με τους εισηγητές, ενώ  θα έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Στο πρώτο μέρος (Mindspark) έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον Professor Jeff French (προφίλ), Guru της συμπεριφορικής επιρροής, να εξηγεί τα μυστικά της επιρροής, τον Δημήτρη Καρακούλα (προφίλ), Γενικό Διευθυντή της Bentley Motors Αν. Αφρικής, να εμβαθύνει στην αναγνώριση και αξιοποίηση των ικανοτήτων μιας επιχείρησης και τον Θοδωρή Σπηλιώτη (προφίλ),  θεμελιωτή του Αθωνικού Management να περιγράφει το μοντέλο διοίκησης του μεγαλύτερου Brand στον κόσμο, του Αγίου Όρους. Παράλληλα ο Michael Van Den Berg (προφίλ) Mobile Marketing Expert, θα κάνει μια παρέμβαση από τον Καναδά μέσω skype, για τα μυστικά και τις παγκόσμιες τάσεις στο mobile marketing. Θα δεις τον κόσμο μέσα από τα μάτια των εισηγητών και θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις για το δικό τους ταξίδι στην επιτυχία – όπως την ορίζει ο καθένας.

Στο δεύτερο μέρος (Minds Park), έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς τις σκέψεις σου και να απευθύνεις τις δικές σου ερωτήσεις στους καλεσμένους. Ειδικοί καλεσμένοι στο δεύτερο μέρος, είναι ο Παναγιώτης Κόλλας (προφίλ), CEO της UNISCRAP με έδρα το Dellaware των Η.Π.Α. και  ο Πέτρος Σουκουλιάς (προφίλ), μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας & Καινοτομίας (ΕΣΕΚ). Ο Π. Κόλλας υπήρξε υπότροφος του προγράμματος SELECT USA και θα αναφερθεί στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του αμερικάνικου μοντέλου υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Grecotel Astir Εγνατία στις 28 Απριλίου, ενώ στις 29 Απριλίου 40 τυχεροί κυνηγοί της γνώσης θα συμμετέχουν σε 3 masterclass διάρκειας 7 ωρών στο Επιμελητήριο Έβρου.

Συνολικά θα διατεθούν 120 εισιτήρια για την εκδήλωση (Open Minds), 40 εισιτήρια πλήρους πρόσβασης διημέρου (smart minds), 9 εισιτήρια VIP (Special Minds) ενώ υπάρχει ειδική κατηγορία για προμήθεια μαζικών εισιτηρίων από επιχειρήσεις (Professional Minds), που επιθυμούν να επενδύσουν στους ανθρώπους τους. Η διάθεση εισιτηρίων θα γίνει σε τρείς περιόδους για τις κατηγορίες open minds & smart minds. Η πρώτη περίοδος θα είναι ενεργή μέχρι τις  10 Φεβρουαρίου (-60% από τιμή εισόδου), η δεύτερη έως τις 20 Μαρτίου (-40% από την τιμή  εισόδου)  και το τρίτο κύμα όπου θα διατίθενται τα εισιτήρια στην ονομαστική τους αξία.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από την Viva και μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου και κερδίστε 60%  από τιμή εισόδου (Έκδοση εισιτηρίων).

Σχετικοί σύνδεσμοι

  1. Website:www.mindspark.gr
  2. EVENT OVERVIEW: https://page.co/Nee7
  3. Φυσικά σημεία πώλησης Viva.gr: https://www.vivapayments.com/el/network
  4. Link Έκδοσης Ηλεκτρονικών εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/conferences/alexandroupoli/the-mindspark/

 Eπικοινωνία:

Λεωνίδας Σκερλετόπουλος

Μindspark Founding team

info@mindspark.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Mindspark Intro 2018