H Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Έβρου απαντά στο δημοσίευμα του Evros-news.gr για Τοψίδη, Κιτσικίδη

H Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Έβρου απαντά στο δημοσίευμα του Evros-news.gr για Τοψίδη, Κιτσικίδη

 H Νομαρχιακή Επιτροπή Κινήματος Αλλαγής Έβρου, με ανακοίνωση της απάντησε στο δημοσίευμα του Evros-news.gr, που αναφέρονταν σε πρόταση του Λάζαρου Κιτσικίδη να στηριχθεί για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης.

Όπως γράψαμε, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και καταξιωμένος στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και της κεντροαριστεράς κ.Κιτσικίδης, πρότεινε να στηρίξουν τον Τοψίδη για την Αλεξανδρούπολη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κάτι όμως που όπως αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στο νομό μας, δεν έχει συζητηθεί. Η ανακοίνωση που στάλθηκε σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, απαντάει ουσιαστικά στην ιστοσελίδα μας που ήταν και η μοναδική η οποία ανέδειξε ένα τέτοιο θέμα και τις διεργασίες που επίσης γίνονται στον συγκεκριμένο χώρο, όπως και σε άλλους.

“Ασχολούμαστε μόνο με το Συνέδριο.

Όλα τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν”

“Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Έβρου, θέλοντας να ενημερώσει, ορθώς και υπεύθυνα, τους πολίτες του νομού μας, δηλώνει τα παρακάτω:

Το Κίνημα Αλλαγής, έχει όργανα σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά και στον Έβρο. Αυτά είναι τα μόνα αρμόδια να εκφράσουν υπεύθυνα και έγκυρα τις θέσεις της παράταξης.

Τα όργανα, κάθε βαθμίδας, την εποχή αυτή ασχολούνται πυρετωδώς με το πολύ σημαντικό, επικείμενο συνέδριο της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17 και 18 Μαρτίου 2018 και με την οργάνωση των εκλογών ανάδειξης των συνέδρων στις 4 Μαρτίου 2018.

Θέματα που αφορούν άλλες εκλογικές διαδικασίες, όπως κοινοβουλευτικές ή αυτοδιοικητικές εκλογές, και τους υποψηφίους αυτών, δεν έχουν συζητηθεί ακόμα  από τη Ν.Ε. Έβρου.

Όλα αυτά θα μας απασχολήσουν αμέσως μετά το συνέδριο, ακλουθώντας όλες οι δημοκρατικές, διεργασίες και διαδικασίες που προβλέπονται.

Οποιεσδήποτε άλλες, δηλώσεις και δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν εκφράζουν θέσεις, απόψεις και κινήσεις ούτε της παράταξης ούτε της Ν.Ε. Έβρου.

Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Έβρου:

Η Γραμματέας : Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα

Τα Μέλη :

Καραμανίδης Άρης

Μπακαλάκης Κώστας

Παναγούτσος Στέλιος

Πλακογιάννης Φώτης

Φωτιάδης Δημοσθένης