Έγραψαν λάθος το επίθετο του Μιχαλεντζάκη στο λογότυπο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

Έγραψαν λάθος το επίθετο του Μιχαλεντζάκη στο λογότυπο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης

Συνέβη και αυτό! Το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης μπορεί ομόφωνα να επέλεξε την μετονομασία σε “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” το νέου κολυμβητηρίου της πόλης και το Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου (με αρμόδιο Αντιδήμαρχο τον Γιάννη Βαταμίδη) να ετοίμασε νέο λογότυπο, όμως έκανε ένα λάθος.

Στο λογότυπο που παρουσιάστηκε στα αγγλικά και ήταν το πρώτο που βγήκε στον “αέρα”, ο Ολυμπιονίκης μας και Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφερόταν ως Michaletzakis. Το σωστό όμως είναι MichaleNtzakis (με νι), όπως και ο ίδιος αναγράφει το όνομά του με λατινικούς χαρακτήρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σεμνός όπως πάντα, ο ίδιος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη, τον αντιδήμαρχο Φερών Νίκο Γκότση και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεγάλη τιμή. Ανήρτησε και στο προφίλ του το αγγλικό λογότυπο, έστω και αν υπήρχε αυτό το μικρό λάθος στο όνομά του.

Χρειάστηκε να περάσουν δύο εικοσιτετράωρα για να αντιληφθούν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης αυτή την μικρή… γκάφα στην οποία είχαν υποπέσει και να φτιάξουν πλέον νέο λογότυπο με το σωστό όνομα (ή… καλύτερα επίθετο) του Φεριώτη χρυσού Παραολυμπιονίκη.

Ευτυχώς στα social media αυτά διορθώνονται σχετικά εύκολα και γρήγορα, αλλά τα ίχνη μένουν. Ετσι εδώ και μερικές ώρες έχει αναρτηθεί το σωστό λογότυπο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης”.

Πηγή: thrakisports.gr