Φράγκος κατά Ιερώνυμου: Αν τολμάει να μιλήσει μπροστά στην εικόνα του Χριστόδουλου κατά του συλλαλητηρίου

Φράγκος κατά Ιερώνυμου: Αν τολμάει να μιλήσει μπροστά στην εικόνα του Χριστόδουλου κατά του συλλαλητηρίου

Σαφείς αιχμές από τον Επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Ε.Α. Φραγκούλη Φράγκο και βασικό ομιλητή στο αυριανό συλλαλητήριο για την Μακεδονία, κατά του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, για τη θέση που εξέφρασε  εναντίον των συλλαλητηρίων, λειτουργώντας περισσότερο ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ παρά ως Αρχιεπίσκοπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Όλοι άλλωστε διαπιστώνουν με απογοήτευση, πως αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα μας, επικεφαλής; της Εκκλησίας δεν βρίσκεται δυστυχώς ο Μακαριστός Χριστόδουλος, αλλά ένας κατώτερος των περιστάσεων ιεράρχης, δέσμιος των προσωπικών καλών σχέσεων με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που φυσικά βρίσκεται σε αναντιστοιχεία με τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ε.Α., Φραγκούλης Φράγκος, μιλώντας στην εκπομπή FOCUS PRESS του Άτλας TV Κεντρικής Μακεδονίας, άφησε αιχμές για τη όσα είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι δεν χρειάζονται συλλαλητήρια αλλά συνεννόηση και ομοψυχία.

«Υπάρχει ένας Μακαριστός, που λέγεται Χριστόδουλος. Να πάει μπροστά στην εικόνα του και αν τολμάει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος ο σημερινός, ας τον κοιτάξει στα μάτια και μετά ας εκφράσει τη γνώμη του, με παρρησία και θάρρος, με χριστιανικό φρόνημα ορθόδοξο», σημείωσε.

Πηγή: voria.gr