Διδυμότειχο: Στα σκαριά νέα Δημοτική Κίνηση με νέους ανθρώπους. Επαφές και συζητήσεις

Διδυμότειχο: Στα σκαριά νέα Δημοτική Κίνηση με νέους ανθρώπους. Επαφές και συζητήσεις

Μια νέα Δημοτική Κίνηση εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019, βρίσκεται στα σκαριά για τον δήμο Διδυμοτείχου και την ξεκίνησαν κυρίως νέοι άνθρωποι της πόλης, κάποιοι εκ των οποίων μετείχαν σε διάφορα ψηφοδέλτια στην προηγούνενη εκλογική αναμέτρηση του 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, τα συγκεκριμένα άτομα έχουν ξεκινήσει επαφές και συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό, αλλά τελευταία πυκνώνουν οι συναντήσεις και γίνεται πιο οργανωμένη και ουσιαστική η κίνηση αυτή, που σκοπό έχει να κατεβάσει ψηφοδέλτιο για την διεκδίκηση της δημοτικής αρχής του Διδυμοτείχου. Όπως υποστηρίζουν δυο από τα στελέχη της, δεν έχει ακόμα βρεθεί ή δεν καταστάλαξαν στο πρόσωπο που θα ηγηθεί ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά βρίσκονται στο στάδιο της ζυμώσεων, των κρούσεων σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν τις ίδιες αγωνίες και απόψεις για το μέλλον της πόλης. Τους ενώνει όλους η διαπίστωση ότι δεν υπάρχει απλά στασιμότητα, αλλά έχουν γίνει βήματα οπισθοδρόμησης, από την παρουσία του νυν δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη.

Εκείνο επίσης που γνωρίζουμε, είναι πως γίνεται λεπτομερής καταγραφή των προβλημάτων στην πόλη αλλά και στα χωριά του δήμου, υπάρχουν συζητήσεις και με πρόσωπα από τα διάφορα χωριά που είναι ιδιαίτερα δραστηριοποιημένα και έχουν την ίδια άποψη, πως κάτι πρέπει να αλλάξει για να μην μαραζώσει ακόμα περισσότερο η περιοχή. Φυσικά είναι ακόμα νωρίς να “κλειδώσουν” υποψηφιότητες και να οριστικοποιηθούν αποφάσεις, αλλά υπάρχει σημαντικήξ κινητικότητα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*