Ξέσπασμα του Νίκου Γκότση για τη Μακεδονία: “Το όνομα είναι πουλημένο και από πριν ξεπουλημένο”

Ξέσπασμα του Νίκου Γκότση για τη Μακεδονία: “Το όνομα είναι πουλημένο και από πριν ξεπουλημένο”

Ο Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης είναι άνθρωπος που δεν… μασάει τα λόγια του και εκτός από την κατά γενική ομολογία πετυχημένη θητεία στο πόστο του, δεν διστάζει να παίρνει θέση σε ζητήματα που “καίνε”. Έτσι λοιπόν και για το θέμα της Μακεδονίας, έγραψε ένα κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook που λέει τα πράγματα με το όνομα τους. 

“Το όνομα είναι πουλημένο και από πριν ξεπουλημένο”

Παρακολουθώ και εγώ, όπως και ο κάθε ανήσυχος Έλληνας αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα μας. Για γέλα και για κλάματα δηλώσεις πολιτικών από όλους τους χώρους, όπως και ιεραρχών επίσης . Σε ένα κατατείνουν όλες . Σε αυτό που έρχεται και έχει συμφωνηθεί από το διευθυντήριο των Αθηνών .

Η Μακεδονία είναι έτοιμη να πουληθεί και κατά πως φαίνεται ακολουθεί και η σειρά της Θράκης . Σε ποιον μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη ; Όλα είναι έτοιμα . Ο Νότος μάλλον δεν συμπαθεί τον Βορά. Θα αναρωτιούνταν κάποιος, μα οι βορειοελλαδίτες πολιτικοί , ιεράρχες, διανοούμενοι τι κάνουν ; μη μου τους κύκλους τάραττε αυτό κάνουν . Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί σε σύντομο διάστημα να πούμε:

Καληνύχτα Μακεδονία , αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ”.