“Ταφόπλακα” για κατασκευή νέου Κέντρου Υγείας στη Σαμοθράκη η παραχώρηση του νυν στην 4η ΥΠΕ

“Ταφόπλακα” για κατασκευή νέου Κέντρου Υγείας στη Σαμοθράκη η παραχώρηση του νυν στην 4η ΥΠΕ

“Ταφόπλακα” για την κατασκευή νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης και θα είναι σύγχρονο και λειτουργικό, θεωρούν πολλοί την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού να παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις του νυν Κ.Υ. για 25 χρόνια στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), προκειμένου να κάνει κάποιες βελτιωτικές εργασίες.

Την άποψη αυτή εξέφρασε και ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου Νίκος Ραπτόπουλος, τονίζοντας ότι το πιο πιθανό είναι να υπάρξει ένα δαπανηρό λίφτινγκ, ενώ την ίδια στιγμή τα προβλήματα θα παραμείνουν και φυσικά θα εγκαταλειφθεί η κατασκευή νέου κτιρίου που δεν θα έχει τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα του σημερινού, όπως για παράδειγμα η… σκάλα για να ανέβουν οι ασθενείς στον δεύτερο όροφο.

Ζήτησε παράλληλα να μην παραιτηθεί ο Δήμος από τη διεκδίκηση ενός νέου κτηρίου που θα στεγάσει το Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης», ενώ ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου Γιώργος Καίσας συμφώνησε ότι είναι απαράδεκτο το σημερινό κτίριο που στεγάζει το Κ.Υ.Σαμοθράκης, αλλά βρίσκει σωστή την απόφαση του δημάρχου Θανάση Βίτσα και του δημοτικού συμβουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ