Οι Θρακιώτες του Αμβούργου έκοψαν την πίτα τους(video+φωτό)

Οι Θρακιώτες του Αμβούργου έκοψαν την πίτα τους(video+φωτό)


Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας των Θρακιωτών του Αμβούργου, οι οποίοι αποτελούν έναν από τους πιο δυναμικούς συλλόγους της γερμανικής πόλης και με έντονη παρουσία. 

Η εκδήλωση έγινε παρουσία των Γενικών Προξένων της Ελλάδος Γιώργου Αρναούτη αλλά και της Κύπρου. ενώ ο πατήρ Γεώργιος Μάνος απευθύνθηκε με λόγια αισιοδοξίας και αγάπης προς όλους τους Θρακιώτες που έδωσαν εντυπωσιακό παρόν, αλλά και τους εκπροσώπους όλων των ομογενειακών φορέων του Αμβιύργου.


Συγκινητική και μέσα από την ψυχή του ήταν η ομιλία του Προέδρου του συλλόγου Παναγιώτη Κετεσίδη, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια και μεταξύ πολλών άλλων έχει καταφέρει να προσελκύσει πολλά νέα παιδιά στον σύλλογο, ο οποίος στο τελος  αποκάλυψε και τις φωνητικές του δυνατότητες τραγουδώντας.

Θερμή και η ομιλία του Πρόξενου της Κύπρου που ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους για την αγάπη και την στήριξη στην Κύπρο, ενώ τόσο ο κ.Κετεσίδης όσο κιαι η διοίκηση του συλλόγου καθώς και οι συμπατριώτες μας ευχαρίστησαν τον Έλληνα Πρόξενο Γιώργο Αρναούτη που είναι πάντα στο πλευρό τους και κάνει ότι μπορεί προκειμένου να λύσει τα προβλήματα τους, αλλά και τα προβλήματα όλων των Ελλήνων της περιοχής.