Καταγγελία στον εισαγγελέα για την στοχοποίηση μας απ’ τον κ.Γκαμπαερίδη ότι σαμποτάρουμε την ελληνορωσική συνεργασία

Καταγγελία στον εισαγγελέα για την στοχοποίηση μας απ’ τον κ.Γκαμπαερίδη ότι σαμποτάρουμε την ελληνορωσική συνεργασία

Το Evros-news.gr δημοσίευσε, ως όφειλε από την δημοσιογραφική δεοντολογία, την επιστολή διαμαρτυρίας του κ.Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη, με την οποία προσπάθησε να απαντήσει σε δημοσιεύματα που τον αφορούσαν.

Η στοχοποίηση μας όμως και τα όσα πολύ σοβαρά μας καταλογίζει, “φωτογραφίζοντας” μας ως… πράκτορες των Αμερικανών, που στόχο έχουμε να σαμποτάρουμε την ελληνορωσική συνεργασία στον Έβρο και την ευρύτερη περιοχή, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν το ίδιο σοβαρά.

Ήδη χθες, μετά την δημοσίευση της επιστολής, είχαμε συζητήσεις με το δικηγορικό γραφείο που μας εκπροσωπεί και αποφασίσαμε από κοινού να υποβάλλουμε καταγγελία στον εισαγγελέα, στο πιο υψηλό επίπεδο της Ελληνικής Δικαιοσύνης αλλά και στην Ελληνική Αστυνομία, καταθέτοντας όσα μας καταλογίζει. Γιατί όταν ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας με έδρα την Αλεξανδρούπολη και δικαιοδοσία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως ο ίδιος εμφανίζει τον εαυτό του, μας… δείχνει με το δάχτυλο και μας βάζει στο στόχαστρο υποστηρίζοντας ότι είμαστε πράκτορες των ΗΠΑ και προσπαθούμε να… διαλύσουμε την συνεργασία Ρώσων και Ελλήνων σε αυτή την σημαντική γεωοπολιτικά περιοχή. δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται οι  συγκεκριμένες κατηγορίες επιπόλαια.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ όχι απλά Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ αλλά και η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ. Όταν ο επίσημος εκπρόσωπος της Ρωσίας στην περιοχή, υποστηρίζει δημόσια ότι εξυπηρετούμε τα οικονομικά, στρατιωτικά και άλλα συμφέροντα των Αμερικανών με τα δημοσιεύματα μας και συγχρόνως πολεμούμε την χώρα που αυτός εκπροσωπεί, καταλαβαίνει κανείς πως ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ. Γιατί μας βάζει στη μέση δύο υπερδυνάμεων, που έχουν γεωπολιτικά, στρατιωτικά, οικονομικά και κάθε άλλου είδους συμφέροντα στην Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο και μας καταλογίζει ότι… παίζουμε το παιχνίδι της μιας εξ αυτών.

Η καταγγελία μας λοιπόν στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ θα αναφέρει ότι ο κ.Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης θα είναι ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ αν κινδυνεύσει η σωματική ακεραιότητα και η ζωή μου. Με αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να παίζει “ελαφρά τη καρδία” ο κάθε Γκαμπαερίδης.  

Γιατί όταν ο επίσημος εκπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας, ως Επίτιμος Πρόξενος που ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αναφέρει: “Όχι όμως κάποιοι να κινούνται υπόγεια και να δυναμιτίζουν την ελληνορωσική συνεργασία. Οι συμπτώσεις με το «timing» των άρθρων προβληματίζουν. «Είναι πολλές οι συμπτώσεις Άρη» και νωρίτερα μας έχει “βαφτίσει”… πράκτορες των Αμερικανών, είναι φανερό πως ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ και πολύ σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιστολή Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη. Κατηγορεί το evros-news.gr ως… πράκτορα των Αμερικανών

Υ.Γ1: Όπως γράψαμε και χθες, στην επίσημη ιστοσελίδα της πρεσβείας της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, δεν αναφέρεται πουθενά Επίτιμο Προξενείο στην Αλεξανδρούπολη ή σε άλλη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αντίθετα αναφέρει τέσσερα Επίτιμα Προξενεία σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Υ.Γ2: Επειδή όμως δεχόμαστε καλοπροαίρετα πως είναι Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην περιοχή, άρα η στοχοποίηση και οι εναντίον μας κατηγορίες αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα, αντιλαμβάνεται οποιοσδήποτε ότι αυτόματα ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ εναντίον μας.

Υ.Γ3: Πέρα απ’ τις δυο καταγγελίες σε βάρος του κ.Κωνσταντίνου Γκαμπαερίδη, θα εξετάσουμε αν κινηθούμε φ νομικά τόσο σε ποινικό όσο και σε αστικό επίπεδο για την ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ και την “φωτογράφιση” μας ως πρακτόρων των Αμερικανών, επειδή δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ που επιβεβαιώθηκαν και τα δημοσίευσαν και πολλά αθηναϊκά και τοπικά ΜΜΕ. Απλά εμείς έπρεπε να στοχοποιηθούμε επειδή κάναμε κριτική στον ίδιο και στον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη που τον έχει δίπλα του.

Υ.Γ4: Αυτοί που βοήθησαν τον κ.Γκαμπαερίδη να συντάξει την συγκεκριμένη επιστολή και τον συμβούλευσαν ή τον παρότρυναν να το κάνει θεωρώντας “ελαφρά τη καρδία” ότι να στοχοποιείς κάποιον ως “εχθρό” των Ρώσων και… πράκτορα των Αμερικανών, όταν διακυβεύονται στην περιοχή μας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, μην νομίζουν ότι δεν θα έχουν νομικές συνέπειες. Γιατί η έρευνα της Δικαιοσύνης που θα προκαλέσει η καταγγελία μας, θα ψάξει και αυτούς ως… ηθικούς αυτουργούς στην στοχοποίηση του Evros-news.gr και την προσωπική μου φυσικά.

 

Για το Evros-news.gr

Κωνσταντίνος Πιτιακούδης

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*