Λύσσαξαν να “φάνε” απ’ το SURVIVOR την εντυπωσιακή Εβρίτισσα Ελένη Χατζίδου. Την έβγαλαν προτεινόμενη

Λύσσαξαν να “φάνε” απ’ το SURVIVOR την εντυπωσιακή Εβρίτισσα Ελένη Χατζίδου. Την έβγαλαν προτεινόμενη

Λύσσαξαν όλοι από την πρώτη στιγμή και προσπαθούν να “φάνε” απ’ το SURVIVOR την εντυπωσιακή Εβρίτισσα Ελένη Χατζίδου. Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο που προβλήθηκε από την τηλκεόραση του ΣΚΑΪ, η συντοπίτισσα μας (απ’ τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης) τραγουδίστρια, βγήκε προτεινόμενη απ’ τους συμπαίκτες της και πρέπει όλοι ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Οι άλλοι δύο προτεινόμενοι είναι ο Αλέξανδρος Παρθένης και ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η… Ελενάρα απ’ τον Έβρο πιστεύουμε ότι θα παραμείνει τελικά, συνεχίζοντας και δίνοντας απάντηση σε όσους από την αρχή την… στοχοποίησαν λέγοντας και γράφοντας διάφορα εναντίον της.

Όσο για το χθεσινό επεισόδιο, την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο Survivor πέτυχαν οι Μαχητές. Σήμερα κέρδισαν με 10-9 τους Διάσημους, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια. Οι Μπλε με τη νίκη τους εξασφάλισαν την ασυλία και για, τουλάχιστον, μία εβδομάδα θα κοιμούνται… ήσυχοι.

Οι Διάσημοι, από την άλλη, οδηγήθηκαν αρχικά στο αγώνισμα για την ατομική ασυλία. Η Όλγα Φαρμάκη εξαιρέθηκε από τον αγώνα, καθώς πήρε απευθείας την πρώτη, αφού ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας. Νικήτρια αναδείχθηκε, τελικά, η Μαρία Σαμαρίνου.

Η Ελένη Χατζίδου με έξι ψήφους αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Όλγα Φαρμάκη και η Μαρία Σαμαρίνου επέλεξαν, λόγω ατομικής ασυλίας, να βγάλουν υποψήφιους τους Γιάννη Δρυμωνάκο και Αλέξανδρο Παρθένη αντίστοιχα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*