Συνωστισμός υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο, στην πίτα της ΝΟΔΕ Έβρου παρουσία Αυγενάκη

Συνωστισμός υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο, στην πίτα της ΝΟΔΕ Έβρου παρουσία Αυγενάκη

Συνωστισμός υποψηφίων που ενδιαφέρονται να βρεθούν σε μια από τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Έβρου κατά τις εθνικές εκλογές, αναμένεται το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου 27 Ιανουαρίου, κατά την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο “Alexander”, παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, με τον οποίο σίγουρα όλοι θα θέλουν να έχουν μια χειραψία και συζήτηση, έστω και ολιγόλεπτη. Όπως άλλωστε έγραψε το Evros-news.gr εδώ και αρκετό καιρό για την συγκεκριμένη εκδήλωση, ο κ.Αυγενάκης αναμένεται να έχει λόγο στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων. Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Παρασκευόπουλος και οι συνεργάτες του, τρέχουν προκειμένου να οργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την εκδήλωση.

Αρχικά στους ανθρώπους της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έγιναν σκέψεις να υπάρξει εισιτήριο με ένα συμβολικό αντίτιμο, αλλά τελικά εγκαταλείφθηκαν για να μην υπάρξουν έστω και με τα λίγα χρήματα που θα απαιτούνταν… αποκλεισμοί. Αν πάντως λάβουμε υπόψη μας το έντονο ενδιαφέρον από τους υποψηφίους που επιθυμούν να μπουν στο ψηφοδέλτιο, η αίθουσα σίγουρα θα γεμίσει και τα έσοδα θα ήταν σημαντικά. Άλλωστε, αν η Ν.Δ κερδίσει τις εκλογές, στον Έβρο θα εκλέξει 3 βουλευτές και αυτό είναι πολύ μεγάλο κίνητρο.

Το σίγουρο είναι ότι θα παραστούν ο νυν βουλευτής Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο μοναδικός βέβαιος και για το επόμενο ψηφοδέλτιο με βάση τις δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, οι άλλοι υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών Άκης Γεροντόπουλος, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος (δεύτερος και τρίτος σε ψήφους), οι Βαγγέλης Ρούφος, Νίκος Βαφειάδης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Όλγα Βρετοππούλου, αλλά και οι καινούργιοι που γράφονται και ακούγονται, όπως οι Κωσταντίνος Χατζημιχαήλ, Παναγιώτης Φαραντάτος, Έλενα Σώκου, Χρυσή Μπαχαρίδου.

Παρόντες θα είναι σίγουρα, αν και δεν φαίνεται αυτή την στιγμή να περιλαμβάνονται στην λίστα των πιθανών υποψηφίων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης, που έχει δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρεται για την Βουλή, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου Σταύρος Σταυράκογλου, αλλά και οι δήμαρχοι του Έβρου που πρόσκεινται στη Ν.Δ, όπως ο Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Βαγγέλής Πουλιλιός, ο Παρασκευάς Πατσουρίδης κι ο Βασίλης Μαυρίδης.

Μπορεί κάποιοι εξ αυτών(δυο συγκεκριμένοι) να κάνουν “παιχνίδι” με τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα με την βουλευτή του Νατάσα Γκαρά, αλλά όταν έρθουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα… θυμηθούν και πάλι τους Νεοδημοκράτες και θα τους ζητήσουν την ψήφο τους. Δεν μπορεί λοιπόν να λείπουν το Σάββατο.