Εικόνες ντροπής στους διαδρόμους του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης καταγγέλει αναγνώστης μας

Εικόνες ντροπής στους διαδρόμους του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης καταγγέλει αναγνώστης μας

Αυτή είναι η εικόνα ντροπής που αντίκρυσε ασθενής της Αλεξανδρούπολης, που το πρωί της Τρίτης 23 Ιανουαρίου επισκέφθηκε τη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για κάποια εξέταση στους διαδρόμους που οδηγούν προς αυτήν και άλλες κλινικές.

Λεκάνες διάσπαρτες σε όλο τον διάδρομο για να μαζεύουν τα νερά που πέφτουν από την οροφή, αλλοιωμένα δάπεδα από τα νερά και την υγρασία, σκουριασμένα κουφώματα σε τζάμια και πόρτες, νερά να τρέχουν από την οροφή και να έχει πιάσει μούχλα. Όταν μάλιστα τα επεσήμανε σε κάποιους εργαζόμενους, του απάντησαν ότι η κατάσταση όταν βρέχει είναι πολύ χειρότερη και τραγική. Πως έχουν πολλές φορές ενημερώσει και ζητήσει να υπάρξουν εργασίες αποκατάστασης των προβλημάτων, αλλά η απάντηση της διοίκησης του ΠΓΝΑ είναι ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Οι ίδιοι βέβαια και οι προϊστάμενοι τους υπουργοί, πανηγυρίζουν για πλεονάσματα στα ταμεία των νοσοκομείων.
Κι όλα αυτά, την ίδια στιγμή που ο Διοικητής του ΠΓΝΑ Δημήτρης Αδαμίδης με ανακοίνωση του… θριαμβολογούσε για το έργο που κάνει στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα. Από κοντά και ο βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας, που θέλησαν να… μιμηθούν με τους συνεργάτες του τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και το Μέγαρο Μαξίμου και κυκλοφόρησαν βιντεάκι για να μας δείξουν πόσα άριστα είναι τα πράγματα στον τομέα της υγείας του Έβρου.

Οι ντροπιαστικές εικόνες όμως που μας έστειλε ο αναγνώστης μας από τους διαδρόμους της… ναυαρχίδας των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του Έβρου, αποτελούν χαστούκι τόσο για τον κ.Αδαμίδη όσο και τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΨΗΦΙΖΩ συνταξιούχο γιατρό και πριν τις εκλογές του 2015… υπερευαίσθητο σε παρόμοια θέματα κ.Καίσα. Αλλά, ο μισθός να πέφτει και για τους δύο και όλα τα βλέπουν άψογα και ρόδινα.
Αλλά όταν επικεφαλής του συγκεκριμένου υπουργείου είναι ο ανεκδιήγητος Πολάκης, τί μπορεί να περιμένει κανείς από τους “συντρόφους” υφισαταμένους του.
Πάλι καλά δηλαδή που ο φίλος Αλεξανδρουπολίτης που… άναψε αντικρύζοντας αυτή την απαράδεκτη κατάσταση και εικόνα, είχε ραντεβού στη νευρολογική κλινική, γιατί του… ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι
Υ.Γ: Επικοινώνησαν μαζί μας φίλοι και μας ενημέρωσαν ότι οι συγκεκριμένες εικόνες είναι από τον διάδρομο που οδηγεί στη Νευρολογική και άλλες κλινικές και όχι μέσα από αυτή. Άλλωστε είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για τους διαδρόμους και όχι τον εσωτερικό χώρο κάποιας κλινικής και από την μια φωτογραφία που δείχνει που οδηγεί ο διάδρομος. Εμείς δεν είπαμε ότι έχουν ευθύνη για την κατάσταση αυτή γιατροί ή άλλοι εργαζόμενοι αλλά οι εκάστοτε διοικήσεις που πρέπει να λύνουν τέτοια προβλήματα. Η ουσία για το πρόβλημα που υπάρχει και πρέπει να λυθεί, δεν αλλάζει φυσικά.