Απάντηση Δημοσχάκη στους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν είστε πλέον χρήσιμοι για τον Έβρο”

Απάντηση Δημοσχάκη στους 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: “Δεν είστε πλέον χρήσιμοι για τον Έβρο”

Απάντηση στην ανακοίνωση των τριών βουλευτών Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ που με σκληρές εκφράσεις τον κατηγόρησαν για… παλαιοκομματικές μεθόδους και προσπάθεια εκμετάλλευσης των θετικών για τον Έβρο κυβερνητικών αποφάσεων, έδωσε ο βουλευτής της Ν.Δ Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Απαντώνας σε ερώτηση δημοσιογράφου της τηλεόρασης Δέλτα Αλεξανδρούπολης σχετικά με την ανακοίνωση των τριών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ  και εν αναμονή της επίσημης απάντησης του ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατ’αρχήν είπε:

 «Τους ευχαριστώ που μου δίνουν –για μια ακόμη φορά- τη δυνατότητα, με την άδικη επίθεση τους, να αναδείξω το πλούσιο κοινοβουλευτικό μου έργο, υπηρετώντας τους Εβρίτες στο Κοινοβούλιο.

Ταυτόχρονα τους καλώ να πάρουν τη γενναία απόφαση–παρότι με τη στάση τους απέδειξαν πως δεν είναι γενναίοι- καθότι δεν είναι πλέον χρήσιμοι για τον Έβρο.

Περισσότερα προβλήματα φαίνεται να δημιουργούν, παρά να λύνουν.

Από την πρώτη στιγμή έδωσα και στους τρεις χείρα φιλίας και συνεργασίας, για το καλό του Έβρου.

Δυστυχώς δε το καταλαβαίνουν…

Τα προβλήματα του Νομού θα πρέπει να μας ΕΝΩΝΟΥΝ και όχι να μας χωρίζουν.

Αυτή την αρχή πρέσβευα, με αυτή οι συντοπίτες μου με ανέθεσαν καθήκοντα να τους εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και αυτή την αρχή και τη στάση θα εξακολουθήσω να κρατώ με πίστη και αφοσίωση!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*