Αυγενάκης στη Ροδόπη: “Η μειονότητα χρειάζεται πραγματικές λύσεις. Μπορεί να ελπίζει στη Ν.Δ”

Αυγενάκης στη Ροδόπη: “Η μειονότητα χρειάζεται πραγματικές λύσεις. Μπορεί να ελπίζει στη Ν.Δ”

Μήνυμα προς τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας έστειλε χθες από την Ροδόπη και συγκεκριμένα το χωριό Αρριανά το οποίο επισκέφθηκε στο πλαίσιο της διήμερης παρουσίας του σε Κομοτηνή και Έβρο, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιστροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο καφενείο του μειονοτικού χωριού Αρριανά, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο, μίλησε στους καοτίκους και είπε: «Σας ζητούμε να εμπιστευτείτε το κόμμα μας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να κάνουμε ξανά την Ελλάδα υπερήφανη, παραγωγική και να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο! Από εδώ, από τα Αρριανά του Νομού Ροδόπης, σας λέω ότι η μειονότητα δε θέλει ψηφοθηρικά δολώματα, αλλά πραγματικές λύσεις! Η μειονότητα μπορεί να ελπίζει στη Νέα Δημοκρατία.»

Νωρίτερα είχε συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Αμέτ Ριτβάν και στελέχη της Δημοτικής Αρχής Αρριανών, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής και των κατοίκων της που είναι στην πλειοψηφία τους Έλληνες μουσουλμάνοι.

Στον δήμο Μαρώνειας-Σαππών

Ο κ.Αυγενάκης ξεκίνησε την περιοδεία του στο νομό Ροδόπης με επίσκεψη στο Δήμο Μαρωνείας -Σαπών και συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη, παρουσία του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης κ Χρήστου Μέτιου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και τα νέα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Μαρωνείας – Σαπών με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Δανιήλ Εμμανουηλίδη.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας είχε και μια ευχάριστη και πολύ συγκινητικήμ στιγμή λίγο πριν τη συνάντηση του με το Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα ! Παραβρέθκε στην κοπή της βασιλόπιτας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως!

Το βράδυ φυσικά παραβρέθηκε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της ΝΟΔΕ Ροδόπης, μαζί με πάρα πολλά στελέχη και φίλους του Κόμματός της Ν.Δ.

Σήμερα ο κ.Αυγενάκης θα βρίσκεται στον Έβρο

Από σήμερα το πρωί ο Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται στον Έβρο και θα ξεναγηθεί στον ναό της Παναγίας Κοσμοσώτειρας στην Δ.Ε. Φερών, ενώ το μεσημέρι θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο Έβρου και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Τέλος ο κ. Αυγενάκης θα παραστεί το βράδυ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΝΟ.Δ.Ε. και της ΟΝΝΕΔ Έβρου, που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

[post_gallery]