Ένας Εβρίτης, ο Γιώργος Κεβόπουλος, νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου

Ένας Εβρίτης, ο Γιώργος Κεβόπουλος, νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου


Ένας Εβρίτης αξιωματικός, ο Γιώργος Κεβόπουλος, ανέβαλε νέος Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, έπειτα από τις πρόσφατες κρίσεις. Κατάγεται από το χωριό Αμφιτρίτη που βρίσκεται λίγο έξω από την Αλεξανδρούπολη και έχει  πολυετή εμπειρία στην Διεύθυνση Αστυνομίας του νησιού.

Ο κ.Κεβόπουλος έχει διατελέσει διοικητής του ΤΔΝ, διοικητής της Ασφάλειας και βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή έχοντας πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ακόμα και στο δύσκολο ζήτημα της διαχείρισης του προσφυγικού. Διαδέχθηκε στην θέση αυτή τον κ. Αθανάσιο Μπασιούκα, ο οποίος προήχθη σε ταξίαρχο και μετακινήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκιδικής.

Ο Γιώργος Κεβόπουλος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1963. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες και ένα γιο. Το 1997 μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ. Έως το 1990 υπηρέτησε στο Α.Τ. Καρδαμύλων. Το 1990 φοίτησε στη Σχολή Αρχιφυλάκων. Την περίοδο 1991-92 υπηρέτησε στο Α.Τ. Θυμιανών.

Ακολούθησε η Σχολή Αξιωματικών, η θητεία στο Α.Τ. Αλεξανδρούπολης. Την περίοδο 1997-2002 ήταν εκπαιδευτής στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής. Από το 2002 υπηρετεί  στη Χίο,

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*