Αδέσποτο επιτέθηκε σε διερχόμενο μοτοσυκλετιστή προκαλώντας ατύχημα. Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ο οδηγός

Αδέσποτο επιτέθηκε σε διερχόμενο μοτοσυκλετιστή προκαλώντας ατύχημα. Στο νοσοκομείο τραυματισμένος ο οδηγός

 

Τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε πριν μια ώρα στην Αλεξανδρούπολη και συγκεκριμένα στην οδό 14ης Μαίου, όταν ένα αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε σε διερχόμενο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προκλήθηκε ατύχημα. Ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης.

Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, κάποιοι από τους οποίους έτρεξαν να παράσχουν βοήθεια στον σοκαρισμένο οδηγό της μοτοσυκλέτας. Όλοι πάντως σχολίαζαν με έντονο τρόπο την απαράδεκτη κατάσταση η οποία έχει δημιουργηθεί με τα δεκάδες αδέσποτα που υπάρχουν σε όλη την Αλεξανδρούπολη και κάποια από αυτά επιτίθενται σε ανυποψίαστους διερχόμενους πολίτες.

Πρέπει να σκοτωθεί κάποιος για να γίνει επιτέλους κάτι με τα αδέσποτα σκυλιά που είναι παντού στην πόλη και επιτίθενται σε πεζούς, μοτοσυκλετιστές και ποδηλάτες”, έλεγαν οι περισσότεροι, καταλογίζοντας ευθύνες στις αρμόδιες υπηρεσίες και την δημοτική αρχή για την ύπαρξη του συγκεκριμένου προβλήματος.

Ένα σχόλιο

  1. Κάποιοι έχουν αναγάγει την σκυλολατρεία σε θρησκεία και οι υπόλοιποι κάτοικοι δεν τολμούμε να μιλήσουμε. Μας κράζουν από ΦΒ, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις αλλά το πρόβλημα που συντηρούν (γιατί όλοι αυτοί το συντηρούν με την εμμονή τους υπέρ της ελεύθερης κυκλοφορίας των αδέσποτων) το επωμιζόμαστε όλοι εμείς. Καλούμαστε να διαχειριστούμε ένα πρόβλημα χωρίς να ευθυνόμαστε επειδή κάποιοι ξύπνησαν μιά μέρα και θέλησαν να γεμίσουν το όποιο κενό τους με την υπέρμετρη αγάπη των σκυλιών, στα όρια της παράκρουσης! Όταν για ένα τόσο απλό θέμα φοβόμαστε να μιλήσουμε για την λύση του , η οποία είναι να μαζευτούν ΟΛΑ τα αδέσποτα και ούτε για δείγμα να μείνει έστω κι ένα, φανταστείτε για τα μεγάλα. Πρέπει να αρχίσουμε όλοι να καταγγέλλουμε αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων να είμαστε έρμαια της “τρομοκρατίας” των ελάχιστων φωνακλάδων σκυλολατρών αλλά και των ίδιων των αδέσποτων. Φυσικός και ηθικός αυτουργός, που λέμε. Υ.Γ. η αστεία διαφήμιση περί “πολιτισμού” σε σχέση με τα αδέσποτα σε ποιούς ακριβώς απευθύνεται;; Πολιτισμός είναι τα αδέσποτα;;; Στο Μπαγκλαντές, μπορεί

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*