Αλεξανδρούπολη: Καταδίωξη και συλλήψεις για πάνω από 2 τόνους ακατάλληλα όστρακα που κατασχέθηκαν

Αλεξανδρούπολη: Καταδίωξη και συλλήψεις για πάνω από 2 τόνους ακατάλληλα όστρακα που κατασχέθηκαν

Καταδίωξη και συλλήψεις για πάνω από 2 τόνους ακατάλληλα όστρακα είχαμε χθες στην Αλεξανδρούπολη, από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της πόλης.

Συγκεκριμένα, 2.138 κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν,  από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης. Τα ανωτέρω στελέχη εντόπισαν στις εκβολές Δέλτα του ποταμού Έβρου και συγκεκριμένα στην περιοχή ”ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, δύο (02) Ι.Χ.Ε. οχήματα στα οποία οι οδηγοί – ιδιοκτήτες τους μεταφόρτωναν σάκους με όστρακα από δύο (02) λέμβους, τύπου μπλάβας, οι χειριστές των οποίων αποπειράθηκαν να διαφύγουν της σύλληψής τους.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν οι ενενήντα οχτώ (98) συνολικά σάκοι, διαπιστώθηκε πως περιείχαν όστρακα του είδους ”αχιβάδα” και ”τελλίνα”,συνολικού βάρους δύο χιλιάδων εκατόν τριάντα οχτώ κιλών και τετρακοσίων γραμμαρίων (2.138,4 kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι δύο (02) οδηγοί και οι (02) χειριστές, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα, οι λέμβοι καθώς και η ανωτέρω ποσότητα των οστράκων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*