Ο χορός Καίσα, Πατσουρίδη. Ευτυχώς δεν… στραμπούληξαν πόδι γιατί η Ορθοπεδική δεν υπήρχε (video)

Ο χορός Καίσα, Πατσουρίδη. Ευτυχώς δεν… στραμπούληξαν πόδι γιατί η Ορθοπεδική δεν υπήρχε (video)

Στο χορό το έριξαν ο βουλευτής ΄Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καίσας και ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, στην κοπή της πίτας του ΚΑΠΗ Ελληνοχωρίου που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Gepostet von Christos Fortsas am Dienstag, 30. Januar 2018

Με καταγωγή από το χωριό ο πρώτος και δήμαρχος ο δεύτερος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των παρεβρισκομένων και… απόλαυσαν τις στροφές τους. Ευτυχώς πάντως που δεν… στραμπούληξαν κανένα πόδι στον καλαματιανό και τον ζωναράδικο(βαράμε ξύλο, γεροί να είναι οι άνθρωποι ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας), γιατί η Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου ήταν κλειστή και δεν εφημέρευε από 26 έως 31 Ιανουαρίου, λόγω έλλειψης γιατρού. Έτσι θα ήταν υποχρεωμένοι να ταξιδέψουν στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπως και όλοι όσοι  από τον κεντρικό και βόρειο Έβρο χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια για ορθοπεδικά θέματα αυτό το χρονικό διάστημα.

Gepostet von Christos Fortsas am Dienstag, 30. Januar 2018

Που βρίσκουν πάντως τόσο κέφι, ο μεν κυβερνητικός βουλευτής κ.Καίσας που δεν κατάφερε ούτε ένα ραντεβού να κλείσει με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όπως είχε υποσχεθεί στους φορείς οι οποίοι αγωνίζονται για την Αυτονόμηση και Αναβάθμιση του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου, αλλά και οι υποσχέσεις του εδώ και τρία χρόνια για αυτονομία δεν έχουν υλοποιηθεί, πραγματικά απορούμε. Όπως και για τον κ.Πατσουρίδη φυσικά, που δεν έχει αφήσει πίτα για πίτα, αλλά τα πολλά και σοβαρά προβλήματα του Διδυμοτείχου παραμένουν άλυτα.

Gepostet von Christos Fortsas am Dienstag, 30. Januar 2018

Τα τρία βίντεο είναι από την πολύ καλή σελίδα στο facebook “αγαπαμε διδυμοτειχο ελληνοχωρι” που προβάλλει θέματα της περιοχής.

Υ.Γ: Προφανώς και δεν λέει κανείς να μην πηγαίνουν τόσο ο βουλευτής Γιώργος Καίσας όσο και ο δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης στις πίτες και τις εκδηλώσεις που τους καλούν. Γιατί μπορεί η απουσία τους να παρεξηγηθεί ή να σχολιαστεί αρνητικά. Απλά, κάνοντας χιούμορ θέλουμε να επισημάνουμε ότι εκείνο που προέχει είναι να λύουν τα προβλήματα και να κάνουν καλύτερη την ζωή του κόσμου που τους ψήφισε.