Τοποθετήθηκε ο τρούλος στο ρωσικό παρεκκλήσι της Αλεξανδρούπολης. Ολοκληρώνεται η κατασκευή του(video)

Τοποθετήθηκε ο τρούλος στο ρωσικό παρεκκλήσι της Αλεξανδρούπολης. Ολοκληρώνεται η κατασκευή του(video)

Με την εγκατάσταση του τρούλου στο ρωσικό παρεκκλήσι του Αγίου Βλαδίμηρου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του απέναντι από το Στρατόπεδο Ζήση, σε έκταση που παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης στην Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου “Ρωσικό σπίτι” Αλεξανδρούπολης κ.Ιουλία Γαβρίλοβα, ο τρούλος ή θόλος τοποθετήθηκε με την βοήθεια γερανού και σιγά-σιγά ολοκληρώνεται το ξύλινο παρεκκλήσι που χάρισε η Περιφέρεια Αγίας Πετρούπολης  και είναι δίπλα στη νέα περιφερειακή οδό και σε μια περιοχή όπου ζουν πολλοί ρωσόφωνοι από την πρώην Σοβιετική Ένωση.

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό, ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη, κος Αλέξανδρος Shcherbakov στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αλεξανδρούοπολη επισκέφθηεκ και το ρωσικό παρεκκλήσι και επιθεώρησε την πρόοδο των εργασιών. Απομένουν φυσικά η διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου, αλλά και του εξωτερικού περιβάλλοντος που βρίσκεται στην κατάσταση την οποία μπορεί να δει κανείς στο βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αλεξανδρούπολη: Ο Ρώσος Πρόξενος επιθεώρησε το ξύλινο παρεκκλήσι του Αγίου Βλαδίμηρου

Μοιραστείτε το άρθρο

Απάντηση