Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση Λαμπάκη με τον πρέσβη της Ρωσίας. Συζήτησαν για λιμάνι-επενδύσεις(video)

Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση Λαμπάκη με τον πρέσβη της Ρωσίας. Συζήτησαν για λιμάνι-επενδύσεις(video)

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, κ. Αντρέι Μασλόβ είχε σήμερα ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης και συζήτησαν θέματα διμερούς συνεργασίας και αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.

Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε και από τις δύο πλευρές στις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής και τη δημιουργία οικονομίας μέσα από την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων και την αξιοποίηση του λιμανιού.

Ο κ.Λαμπάκης δήλωσε ότι ο δήμος Αλεξανδρούπολης και ο ίδιος έχουν “την επιθυμία να επενδύσουν στην περιοχή οι  Ρώσοι φίλοι μας, με τους οποίους εδώ και 7 χρόνια έχουμε πολύ καλές σχέσεεις με τις αδρφοποιήσεις”. Παράλληλα επεσήμανε ότι χάρηκε που ο κ.Μασλόβ μιλάει πολύ καλά ελληνικά και θα υπάρξει νέα συνάντηση τους είτε και πάλι στην Αλεξανδρούπολη είτε στην Αθήνα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Δηλώσεις του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, κ. Αντρέι Μοσλόβ

Gepostet von Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης am Freitag, 2. Februar 2018

Από την πλευρά του ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Μασλόβ έκανε δηλώσεις στα ελληνικά και τόνισε  ότι επισκέφθηκε “με ιδιαίτερη χαρά για πρώτη φορά την Αλεξανδρούπολη. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη και τον ενημέρωσα για τις εκδηλώσεις του έτους τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών. Βεβαίως συζητήσαμε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους Ρώσους επιχειρηματίες για την πόλη και την περιοχή”.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δηλώσεις του Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελλάδα, κ. Αντρέι Μοσλόβ αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη

Gepostet von Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης am Freitag, 2. Februar 2018