ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απέραντος σκουπιδότοπος μεταξύ Μαίστρου-Άβαντα, στην περιοχή Κρυονέρι(φωτορεπορτάζ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Απέραντος σκουπιδότοπος μεταξύ Μαίστρου-Άβαντα, στην περιοχή Κρυονέρι(φωτορεπορτάζ)

Σε απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί μια μεγάλη έκταση στην περιοχή Κρυονέρι, μεταξύ των οικισμών Μαίστρου και Άβαντα, όπως καταγγέλουν κάτοικοι, αναγνώστες του Evros-news.gr που μας έστειλαν χθες τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε. 

Από τον καιρό που έχει κλείσει ο σκουπιδότοπος του δήμου Αλεξανδρούπολης και υπάρχει μπάρα που δεν επιτρέπει να πετάγονται εκεί τα σκουπίδια, ορισμένοι τα παρατούν όπου βρουν την ευκαιρία. Γιατί ακόμα και αν πρόκειται για μπάζα, κανένας δεν είναι διατεθειμμένος να πληρώσει και να τα πάει στον ιδιώτη που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη εργασία.

Οι κάτοικοι που βλέπουν όλη αυτή την εστία μόλυνσης και το απαράδεκτο θέαμα να έχει μετατραπεί μια σημαντική έκταση μεταξύ των δύο χωριών σε σκουπιδότοπο, ως τελευταίο μέσο για να… κινητοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες καθαριότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης, μας έστειλαν τις φωτογραφίες. Επισημαίνουν παράλληλα, πως εκεί κοντά βρίσκεται και ο χώρος αναψυχής Πλατανότοπος και πρέπει να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση.

Το πρόβλημα πάντως είναι μεγάλο, αφού ακόμα και αν λυθεί για την συγκεκριμένη περιοχή, από την στιγμή που δεν υπάρχει σκουπιδότοπος, κάποιοι ασυνείδητοι με πολύ μεγάλη ευκολία και “ελαφρά τη καρδία” πετούν όπου βρουν τα σκουπίδια τους.

[post_gallery]

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*