Σε Θεραπειό και Σπήλαιο το στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο την ερχόμενη βδομάδα

Σε Θεραπειό και Σπήλαιο το στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο την ερχόμενη βδομάδα

Σε δυο χωριά της περιοχής Ορεστιάδας και συγκεκριμένα στο Θεραπειό και το Σπήλαιο, θα βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα το στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο, προκειμένου να προσφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στους κατοίκους τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 το στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο του Δ’ Σώματος Στρατού της ΧVI M/K Μεραρχίας Πεζικού, θα επισκεφθεί το ακριτικό Θεραπειό στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα από τις 09.00 έως και τις 11.00 για υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων. Το κλιμάκιο θα αποτελείται από ένα Ιατρό, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα.

Την ερχόμενη Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου θα βρεθεί  στο χωριό Σπήλαιο Ορεστιάδας από τις 09.00 έως και τις 11.00 το πρωί επίσης για υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων. Το κλιμάκιο θα αποτελείται από ένα Ιατρό, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα.

Να σημειωθεί ότι οι εν λόγω επισκέψεις του στρατιωτικού ιατρικού κλιμακίου εντάσσονται στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς των ενόπλων δυνάμεων και οι υγειονομικές εξετάσεις στους κατοίκους του οικισμού θα είναι εντελώς δωρεάν.