Το μήνυμα του Σαμοθρακίτη καλλιτέχνη Πέτρου Ίμβριου για το σημερινό συλλαλητήριο: Θα είμαι εκεί (video)

Το μήνυμα του Σαμοθρακίτη καλλιτέχνη Πέτρου Ίμβριου για το σημερινό συλλαλητήριο: Θα είμαι εκεί (video)

Το δικό του μήνυμα για την Μακεδονία και το σημερινό συλλαλητήριο έστειλε ο συμπατριώτης μας τραγουδιστής ς Πέτρος Ιμβριος, μέσω του προφίλ του στο facebook. Ο γνωστός καλλιτέχνης από την Σαμοθράκη, ξεκαθάρισε ότι θα βρεθεί στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος και κάλεσε όλο τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Ο συντοπίτης μας πετυχημένος τραγουδιστής πάντα εκφράζεται πατριωτικά, αποδεικνύει εμπράκτως με το δημόσιο λόγο του την αγάπη του για την Πατρίδα μας και δεν θα μπορούσε να λείψει από το Ιστορικό Πανεθνικό Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Στο βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του αναφέρει χαρακτηριστικά πως είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει, να βροντοφωνάξει δηλαδή «όχι» σε αυτούς που μας κυβερνούν, στους Σκοπιανούς και σε «όσους θέλουν να κάνουν τον Έλληνα μικρό».

Ο γνωστός καλλιτέχνης κ.Πέτρος Ίμβριος πάντα εκφράζεται πατριωτικά, αποδεικνύει εμπράκτως με το δημόσιο λόγο του την αγάπη του για την Πατρίδα μας και δεν θα μπορούσε να λείψει από το Ιστορικό Πανεθνικό Παλλαϊκό Συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος 4/2/2018!!!!!!

Gepostet von Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας am Samstag, 27. Januar 2018