Θράκη: Σε όλους τους τουριστικούς πράκτορες τα… φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια της Sky Express

Θράκη: Σε όλους τους τουριστικούς πράκτορες τα… φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια της Sky Express

Με όλους τους τουριστικούς πράκτορες της Αλεξανδρούπολης, του Έβρου αλλά και της Θράκης γενικότερα, συνεργάζεται ήδη η αεροπορική εταιρεία Sky Express θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια της και μπορούν οι επιβάτες να τα”κλείνουν” για μετά την 1η Μαίου που ανακοινώθηκε η έναρξη των δρομολογίων της από Αθήνα προς Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα.

Τα δρομολόγια από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη και Αλεξανδρούπολη-Αθήνα  είναι ήδη διαθέσιμα στους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους και στο www.skyexpress.gr και στα ταξιδιωτικά γραφεία της περιοχής μας. Όπως μπορεί να διπιστώσει ο καθένας, τα εισιτήρια της Sky Express είναι φθηνότερα από αυτά της AEGEAN, με τελικό ωφελημένο τον ταξιδιώτη που χρησιμοποιεί το αεροπλάνο για να μεταβεί από Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα ή και αντίστροφα.

Ήδη, τους τελευταίους μήνες η εταιρεία έχει παραλάβει δύο νέα, ιδιόκτητα, αεροσκάφη ATR72-500, 70 θέσεων, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ενταχθεί στο στόλο της Sky Express ακόμα ένα ATR42-500. Ο στόλος της εταιρείας θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες, προκειμένου να εξυπηρετηθεί πλήρως το καλοκαιρινό πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία, αυξημένο κατά περίπου 70% σε σχέση με πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μπότσαρης(Διευθύνων Σύμβουλος Sky Express): Στόχος μας να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών

Πλέον η απόφαση της διοίκησης της Sky Express να αρχίσει δρομολόγια στην γραμμή Αθήνα-Αλεξανδρούπολη τον Μάιο, αλλά και τα αναμενόμενα δρομολόγια της κυπριακής TUS Airways από Λάρνακα για Αλεξανδρούπολη τον Μάρτιο, φέρνουν τρεις εταιρείες στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” Αλεξανδρούπολης, δημιουργώντας συνθήκες ανταγωνισμού και αναγκάζοντας ενδεχομένως και την AEGEAN που ως τώρα μονοπωλούσε την συγκεκριμένη γραμμή, να αλλάξει ενδεχομένως τιμολογιακή πολιτική.