Ανέλαβε και επίσημα ο συμπατριώτης μας Σωτήρης Τερζούδης νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής

Ανέλαβε και επίσημα ο συμπατριώτης μας Σωτήρης Τερζούδης νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής

Παρουσία αρκετών Εβριτών συναδέρφων του, ανέλαβε σήμερα το μεσημέρι νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο συμπατριώτης μας (απ’ τους Μεταξάδες Διδυμοτείχου) Αντιστράτηγος Σωτήριος Τερζούδης, στην εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά.

Ο κ.Τερζούδης είχε δίπλα του στην κορυφαία αυτή στιγμή της ζωής και της καριέρας του, όχι μόνο την οικογένεια και τους συγγενείς του, αλλά και συναδέρφους Πυροσβέστες από τον Έβρο που ταξίδεψαν στην Αθήνα. Όπως το νέο Συντονιστή Βορείου Ελλάδος Ναθαναήλ Ρήγα από την Κορνοφωλιά Σουφλίου, τον Πύραρχο πλέον Κωνσταντίνο Κούκουρα, Διοικητή της Π.Υ Αλεξανδρούπολης και άλλους συναδέρφους του που βλέπετε στην φωτογραφία.

Ο νέος Αρχηγός του Π.Σ παρέλαβε από τον απερχόμενο Βασίλειο Καπέλιο και δεν έκρυβε, όπως είναι φυσικό, την συγκίνηση του. Όπως περήφανοι αισθάνονται και οι Εβρίτες, αφού ένας συντοπίτης τους πανάξια έφτασε στην κορυφή της ιεραρχίας του Πυροσβεστικού Σώματος, κάτι που για όσους γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μόνο εύκολο δεν είναι.