ΧΑΜΟΣ: Το Αποκλειστικό βίντεο μας απ’ το γλέντι Καμμένου στον Έβρο κυριάρχησε στα κορυφαία ΜΜΕ

ΧΑΜΟΣ: Το Αποκλειστικό βίντεο μας απ’ το γλέντι Καμμένου στον Έβρο κυριάρχησε στα κορυφαία ΜΜΕ

Χαμός έγινε χθες και συνεχίζει ακόμα και σήμερα, με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ που δημοσίευσε το Evros-news.gr, για το γλέντι του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου το βράδυ της Τετάρτης σε καλύβα του Δέλτα Έβρου, όπου και διανυκτέρευσε μαζί με τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ.

Το ρεπορτάζ, οι φωτογραφίες αλλά πάνω απ’ όλα το συγκεκριμένο βίντεο, με τον κ.Καμμένο να βρίσκεται στο τσακίρ κέφι και να τραγουδάει συνοδεία ζωντανής μουσικής από στρατιώτες της μπάντας της ΧΙΙ Μεραρχίας το “Άκου βρε φίλε” του Στράτου Διονυσίου, κυριάρχησε και αναπαράχθηκε από τα κορυφαία ΜΜΕ της Αθήνας και όχι μόνο. Γιατί δεκάδες, sites το αναδημοσίευσαν, η συντριπτική τους πλειοψηφία μάλιστα αναφέροντας ως “Πηγή” το Evros-news.gr. Υπήρξαν και κάποιες εξαιρέσεις, αλλά στον χώρο του διαδικτύουν αυτά δυστυχώς συμβαίνουν.

Το συγκεκριμένο βίντεο στο κανάλι μας στο Youtube όπου μπορείτε να το δείτε, ξεπέρασε ήδη τις 15.000 προβολές και ο αριθμός ανεβαίνει συνέχεια, ενώ οι “επισκέψεις” στο ρεπορτάζ μας(αν και δεν έβαλαν το link όλοι, ξεπέρασαν τους 5.000 αναγνώστες.

Για όσους δεν απόλαυσαν τον υπουργό Εθνικής Άμυνας με διάθεση έξω καρδιά να γλεντάει αν και την ίδια ώρα το πολιτικό σκηνικό “έπαιρνε φωτιά” από το σκάνδαλο Novartis αλλά και την δική του παραπομπή στην Βουλή για το θέμα των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία, μπορούν να το απολαύσουν ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Το γλέντι του Πάνου Καμμένου στις καλύβες του Δέλτα Έβρου