Αφιέρωμα στην Χριστίνα Καραφυλλάκη, την Εβρίτισσα απ’ την Ολλανδία που τραγουδάει “Μια αλήθεια πες μου”

Αφιέρωμα στην Χριστίνα Καραφυλλάκη, την Εβρίτισσα απ’ την Ολλανδία που τραγουδάει “Μια αλήθεια πες μου”

Αφιέρωμα στην Εβρίτισσα τραγουδίστρια Χριστίνα Καραφυλλάκη, την όμορφη συμπατριώτισσα μας που ζει στην Ολλανδία και την γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο talent show του ΑΝΤ1 “Rising star”,  έκανε η καλλιτεχνική εφημερίδα ΝΥΧΤΟSCOPIO, με αφορμή την κυκλοφορία από την Panik Platinum του πρώτου της τραγουδιού με τίτλο “Μια αλήθεια πες μου” σε μουσική του Μάνου Αντωναίου και στίχους  του Πυθαγόρα.

Η  νέα ανερχόμενη και εξαιρετικά ταλαντούχα Χριστίνα ζει και εργάζεται στην Ολλανδία, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε θέατρα και χώρους εκδηλώσεων, στηρίζοντας το καλό ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Στα άμεσα σχέδια της είναι η νέα περιοδεία με τον Μάκη Σεβίλογλου στις πόλεις της Ολλανδίας καθώς και να αγαπηθεί το τραγούδι της από τους ‘Ελληνες θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιού σε όλο τον κόσμο!

Λίγα λόγια για τη Χριστίνα Καραφυλλάκη σε α’ πρόσωπο :

“Γεννήθηκα στην όμορφη Ολλανδία, στην πόλη της Ουτρέχτης. Οι γονείς μου είναι Έλληνες μετανάστες με καταγωγή από τον Έβρο.

Το ελληνικό λαϊκό τραγούδι και τα παραδοσιακά είναι η μεγάλη μου αγάπη. Μεγαλώνοντας βασικές μου επιρροές αποτελούσαν οι Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Γλυκερία, Μαρινέλλα καθώς και άλλες καταξιωμένες καλλιτέχνιδες και καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής

Γνωρίζοντας ότι η ενασχόληση με την μουσική είναι αυτό που θέλω, από μικρή παρακολούθησα  μαθήματα πιάνου καθώς και φωνητικής στην Ολλανδία και αργότερα συνέχισα για ένα χρόνο σε μουσική σχολή της Αθήνας.

Ξεκίνησα τις σπουδές μου στα οικονομικά και παράλληλα δούλευα σε μια ασφαλιστική εταιρία αλλά δυστυχώς τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά από ότι υπολόγιζα και δεν  κατάφερα να τελειώσω τις σπουδές μου. Η ζωή μου τα έφερε αλλιώς, ωστόσο δεν μπορούσα να αποχωριστώ το τραγούδι και κατάφερα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό.

Εδώ και αρκετά χρόνια κάνω εμφανίσεις  σε χώρους εκδηλώσεων καθώς και σε θέατρα στην Ολλανδία. Πέρυσι, είχα την τιμή να κάνω περιοδεία με τον τραγουδοποιό  Μάκη Σεβίλογλου στην Ολλανδία, ο οποίος πίστεψε σε μένα, γεγονός που μου έδωσε μεγάλη χαρά και δύναμη να συνεχίσω στον τομέα της μουσικής.

Το χειμώνα που μας πέρασε συμμετείχα στο τηλεοπτικό talent show “Rising star”, όπου ο Κώστας Μακεδόνας με επέλεξε στην ομάδα του. Η συμμετοχή μου υπήρξε για εμένα ένα υπέροχο ταξίδι και ταυτόχρονα ένα μάθημα, που με γέμισε εμπειρίες, συμβουλές και συναισθήματα, για τα οποία είμαι ευγνώμων και σίγουρα θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μου για πάντα!

Πηγή: nuxtoskopio.blogspot.gr