Δήμος Αλεξανδρούπολης: Θέλει συνεργασία με την Marketing Greece Α.Ε για τουριστική προβολή

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Θέλει συνεργασία με την Marketing Greece Α.Ε για τουριστική προβολή

Συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία MARKETING GREECE Α.Ε., με στόχο την τουριστική του προβολή θέλει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και με εισήγηση του δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στην σημερινή τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (2 μ.μ.) αναμένεται να αποφασιστεί κάτι τέτοιο.

Η Marketing Greece Α.Ε. είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ιδρύθηκε το 2013 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Υποστηρίζοντας την Ελληνική Δημοκρατία, τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τις τουριστικές ενώσεις και τις μη-τουριστικές επιχειρήσεις, στοχεύει στην ενεργή προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες σχεδιασμού, εκτέλεσης μάρκετινγκ και υλοποίησης συντονισμένων και στοχευμένων δράσεων.

Οι ευρύτεροι στόχοι του οργανισμού είναι:

  • Η προώθηση του brand “Greece”
  • Η προσέλκυση πελατών υψηλής ποιότητας
  • Το “άνοιγμα” των ελληνικών προορισμών στα κανάλια πωλήσεων
  • Η αξιοποίηση και ενίσχυση χαρακτηριστικών & δεξιοτήτων που σχετίζονται με το ελληνικό τουριστικό προϊόν
  • Η ενίσχυση νέων μορφών τουρισμού & η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Στο διοικητικό της συμβούλιο μεττέχουν κορυφαία επιχειρηματίες και θεσμικοί εκπρόσωποι του τουρισμού στην Ελλάδα, αφού Πρόεδρος της είναι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και Αντιπρόεδρος, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ). Τα μέλη είναι αντιπρόσωποι φορέων του τουρισμού ή ειδικοί σε τουριστικά θέματα, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωπος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ).

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Marketing Greece Α.Ε. συγκεκριμένα είναι οι κ.κ.: Ρέτσος Ιωάννης (Πρόεδρος), Τσακίρης Γεώργιος (Αντιπρόεδρος), Δρέττα Ιωάννα (Διευθύνουσα Σύμβουλος), Ανδρεάδης Ανδρέας, Βερνίκος Γιώργος, Μπεζαντάκου Χριστίνα, Τοκούζης Παναγιώτης, Βασιλικός Αλέξανδρος, Βασιλάκης Ευτύχιος, Παράσχης Ιωάννης, Σμπώκου Αγάπη, Στυλιανόπουλος Ανδρέας, Καλλίνικος Καλλίνικος, Κωνσταντακόπουλος Αχιλλέας, Κούμανης Δημήτρης, Στεργίου Χρήστος, Ποδηματάς Παναγιώτης, Κοκοτός Φώτιος – Ιωσήφ, Τετράδη Χριστίνα, Σουλούνιας Άρης, Μπάκουλα Κάντζα Μαρία.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*