Νέος εμπρησμός σε αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης χθες βράδυ

Νέος εμπρησμός σε αυτοκίνητο γνωστού επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης χθες βράδυ

Μόνο τυχαία δεν ήταν όπως φαίνεται, η  πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες βράδυ σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Κατακουζηνού και Σαμψούντας στην Αλεξανδρούπολη, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική αλλά έκαψε το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε επιχειρηματία της πόλης, σε άλλα αυτοκίνητα του οποίου είχαν γίνει εμπρησμοί και παλαιότερα.

Το γεγονός ότι ενημερώθηκε η αστυνομία και έφτασε στο σημείο συλλέγοντας στοιχεία, τα λέει όλα. Γιατί και τον περασμένο Σεπτεμβριο, ένα άλλο αυτοκίνητο του ίδιου ιδιοκτήτη είχε πάρει φωτιά τα ξημερώματα και τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του. Τότε το πόρισμα που βγήκε, έδειξεπως η πυρκαγιά προήλθε από εμπρησμό και η ίδια εκτίμηση υπάρχει και τώρα.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι για τις προηγούμενες υποθέσεις είχε υπάρξει και παρέμβαση εισαγγελέα, ο οποίος παράλληλα με την ασφάλεια που ασχολούνταν με τον εντοπισμό των δραστών, εξέτασε την υπόθεση. Όπως τότε έτσι και τώρα, αναζητείται μήπως υπάρχουν πλάνα από κάμερες που μπορεί να υπήρχαν σε κάποιο σημείο στην περιοχή, ώστε να βρεθούν στοιχεία, αλλά ερευνώνται όλες οι πτυχές της υπόθεσης, που όσο εξελίσσεται θυμίζει μεθόδους ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.