Συνδιαχείριση του αεροδρομίου “Δημόκριτος” ζήτησαν απ’ τον Λιντζεράκο, όλοι οι φορείς του Έβρου

Συνδιαχείριση του αεροδρομίου “Δημόκριτος” ζήτησαν απ’ τον Λιντζεράκο, όλοι οι φορείς του Έβρου

 

Την συνδιαχείριση από κοινού του αεροδρομίου “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, ζήτησαν απ’ τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Κωνσταντίνο Λιντζεράκο που επισκέφθηκε την περιοχή μας, όλοι οι φορείς του Έβρου, στο δείπνο που είχαν μαζί του το βράδυ της Παρασκευής.

Απλά, ο δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης όπως συνηθίζει, στην αγωνία που έχει να εμφανίζεται ως ο μοναδικός που έχει ιδέες και πετυχαίνει πράγματα στην περιοχή, προσπάθησε να… οικειοποιηθεί την συγκεκριμένη πρόταση και να προβάλλει τον εαυτό του. Είπε λοιπόν στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο, αλλά και παίρνοντας (για άλλη μια φορά) σβάρνα τα τοπικά ραδιόφωνα, ότι είναι δική του σκέψη και πρόταση, την οποία έκανε στον κ.Λιντζεράκο.

Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Οι θεσμικοί φορείς της πόλης και του νομού, που μετέχουν και στην επιτροπή τουρισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης, δηλαδή ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ και φυσικά ο κ.Λαμπάκης, είχαν αποφασίσει να διεκδικήσουν την συνδιαχείρηση του αεροδρομίου. Γιατί το συγκεκριμένο δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρηθεί σε ιδιώτη, όπως έγινε με άλλα που δόθηκαν στη γερμανική Fraport, για λόγους που δεν μπορούμε να αναφέρουμε.

Όσο για τον ισχυρισμό του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ότι ο Διοικητής της ΥΠΑ κ.Λιντζεράκος ήταν πολύ θετικός, δεν ισχύει. Εξέφρασε πολλές επιφυλάξεις και αντιρρήσεις, για να μην πούμε ότι έδειξε από την αρχή αρνητικός. Επί της ουσίας φυσικά, μακάρι οι θεσμικοί φορείς της περιοχής να παίξουν ρόλο στη συνδιαχείριση του “Δημόκριτος”, για να μπορούν να γίνονται με περισσότερη ευελιξία κάποια πράγματα. Από το σημείο όμως αυτό, μέχρι να υποστηρίζει ο κ.Λαμπάκης ότι μόνος του ζήτησε κάτι τέτοιο, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Που αυτός μπορεί να την καλύπτει εύκολα τρέχοντας σαν τον…Βέγγο, όπως είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον αείμνηστο ηθοποιό, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείπνο κορυφής με επίκεντρο το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης. Τί συζητήθηκε χθες βράδυ