ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε ζωντανός Τούρκος που επέβαινε στη μοιραία βάρκα. Είναι ο πατέρας της τραγικής οικογένειας;

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε ζωντανός Τούρκος που επέβαινε στη μοιραία βάρκα. Είναι ο πατέρας της τραγικής οικογένειας;

Νέες εξελίξεις υπάρχουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στο θέμα της τραγωδίας που σημειώθηκε στον ποταμό Έβρο, όταν αναποδογύρισε η βάρκα που μετέφερε 10 Τούρκους οι οποίοι στην περιοχή της Ανδριανούπολης προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν την ζωή τους δυο αγγελούδια 11 και 3 ετών και η 37χρονη μητέρα τους. Βρέθηκε όμως σήμερα ζωντανός ένας από τους 7 αγνοούμενους.

Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι αρχικά υποστήριξαν ότι οι ελληνικές αρχές εντόπισαν ζωντανό στην ελληνική πλευρά του Έβρου, έναν από τους επιβαίνοντες στην βάρκα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Κράτησης Προσφύγων και Μεταναστών που βρίσκεται στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. Μάλιστα οι Τούρκοι έθεταν το ερώτημα αν πρόκειται για τον πατέρα της τραγικής οικογένειας, ο οποίος είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και έχει κυνηγηθεί από το καθεστώς Ερντογάν το οποίο τον φυλάκισε, γι’ αυτό και αποφάσισαν με την σύζυγο και τα δυο τους παιδιά να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, αλλά ο ποταμός Έβρος έγινε ο υγρός τάφος για μητέρα και γιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποταμός Έβρος: Τραγωδία με δυο αγγελούδια και τη μητέρα τους νεκρούς, προσπαθώντας να έρθουν στην Ελλάδα

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*