Τόσα χρόνια δήμαρχος ο Λαμπάκης, τώρα… ανακάλυψε ότι υπάρχουν προβλήματα στην οδό Άβαντος

Τόσα χρόνια δήμαρχος ο Λαμπάκης, τώρα… ανακάλυψε ότι υπάρχουν προβλήματα στην οδό Άβαντος

Συμπληρώνει οκτώ χρόνια δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Βαγγέλης Λαμπάκης και τώρα ξαφνικά… ανακάλυψε ότι οι κάτοικοι της οδού Αβαντος αντιμετωπίζουν προβλήματα που πρέπει να συζητηθούν σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Οι συνεχείς εκκλήσεις τους, τα αιτήματα για επίλυση που γίνονταν γνωστά διαχρονικά, δεν τον είχαν… συγκινήσει .

Με εξαίρεση το έργο της αποχέτευσης του 2014 μέσω ΕΣΠΑ στην Άβαντος, δεν είχε γίνει τίποτα ιδιαίτερο για την συγκεκριμένη περιοχή όπου στην συντριπτική τους πλειοψηφία ζουν μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα συμπολίτες μας. Τώρα λοιπόν ο κ.Λαμπάκης ανακοίνωσε ότι τον επόμενο μήνα θα καταγραφούν τα προβλήματα και τα θέματα που υπάρχουν, ώστε να ενταχθούν στην ημερήσια  διάταξη επόμενης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Το αίτημα για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης συνεδρίασης για τη γειτονιά της οδού Άβαντος, μετέφερε σύμφωνα με πληροφορίες μας ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Φωτιάδη Βαγγέλης Γουμενίδης, ο οποίος και όλοι γνωρίζουν πως παίρνει αρκετούς ψήφους από την περιοχή αυτή, αλλά και έχει σχέσεις (λόγω ΠΑΣΟΚ και Γιώργου παπανδρέου) με τον πρόεδρο Γιασάρ Δαγλή του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου «Αλληλεγγύη και Ανάπτυξη», ο οποίος εκπροσωπεί τους μουσουλμάνους που ζουν στην οδό Άβαντος του δήμου Αλεξανδρούπολης.