Δήμος Αλεξανδρούπολης: Βρήκε εξειδικευμένο νομικό και καταθέτει άμεσα αίτηση ανάκλησης στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Δήμος Αλεξανδρούπολης: Βρήκε εξειδικευμένο νομικό και καταθέτει άμεσα αίτηση ανάκλησης στο Ελεγκτικό Συνέδριο

Άμεση ήταν η αντίδραση του δήμου Αλεξανδρούπολης, στην απόφαση του Στ’ κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου να χαρακτηρίσει “φωτογραφικό” τον διαγωνισμό ύψους 3,6 εκατ. ευρώ για την τοποθέτηση  λαμπτήρων LED, αφού ήδη βρήκε εξειδικευμένο σε παρόμοια θέματα νομικό σύμβουλο, με τον οποίο θα καταθέσει αίτηση ανάκλησης της απόφασης.  

Συγκεκριμένα, η Οικονομική επιτροπή του δήμου, που συνεδρίασε την Πέμπτη υπό τον Αντιπρόεδρο της Βαγγέλη Γουμενίδη, αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της νομικής υπηρεσίας και να αναθέσει την υπόθεση εκπροσώπησης στπον δικηγόρο Αθηνών Βασίλειο Χατζηγιαννάκη, προκειμένου να καταθέσει αυτός άμεσα αίτηση ανάκλησης, αισιοδοξώντας ότι η αρχική απόφαση δεν θα ισχύσει και ο διαγωνισμός θα προχωρήσει.

Ο κ.Χατζηγιαννάκης, με βάση το βιογραφικό που διαβάσαμε σε φυλλάδιο του συνδυασμού “Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Δικηγόρων”, με την οποία ήταν υποψήφιος παλαιότερα στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, στον ίδιο συνδυασμό μάλιστα με το νυν Κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και την Αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, ενώ ήταν και ένας από τους δικηγόρους που εκπροσώπησαν την Κυβέρνηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας υπέρ τηςδιεξαγωγής του δημοψηφίσματος το 2015. Είναι προφανώς ΣΥΡΙΖΑ ο άνθρωπος και φυσικά είναι δικαίωμα του, απλά τα επισημαίνουμε για να δείξουμε ότι ο δήμος Αλεξανδρούπολης δεν επέλεξε κάποιον τυχαίο νομικό σύμβουλο, αλλά έναν που έχει εμεπριία σε παρόμοιες υποθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Ο κ.Χατζηγιαννάκης λοιπόν έχει εξειδίκευση στο δίκαιο της τοπικής αυτοδιοίκησης, στο δίκαιο του περιβάλλοντος, καθώς και στο δίκαιο δημοσίων έργων και ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Άρα ο δήμος Αλεξανδρούπολης πάει πολύ δυνατά προετοιμασμένος στο Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να κερδίσει την υπόθεση και να προχωρήσει ο διαγωνισμός και φυσικά η πραγματοποίηση του έργου των λαπτήρων LED.

΄Ολα αυτά δηλαδή που περιλαμβάνει η συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία ο δήμος Αλεξανδρούπολης ετοιμάζεται να προσφύγει άμεσα στο Ελεγκτικό Συνέδριο. Η Οικονομική επιτροπή ενέκρινε μάλιστα ομόφωνα το ποσό που θα χρειαστεί να δοθεί στον συγκεκριμένο νομικό σύμβουλο, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να εκπροσωπήσει τον δήμο.